Sanitat tanca una habitació del Clínic de València després de detectar insectes en una butaca

Una altra habitació va ser inspeccionada per prevenció però ja està oberta en no trobar-se cap insecte, segons han confirmat aquest dimarts fonts de la Conselleria de Sanitat

L’Hospital Clínic de València ha tancat una de les seues habitacions després de detectar-se la presència d’insectes en una butaca el cap de setmana passat. Una altra habitació va ser inspeccionada per prevenció però ja està oberta en no trobar-se cap insecte, segons han confirmat aquest dimarts fonts de la Conselleria de Sanitat.

El servei de medicina preventiva va realitzar aquest cap de setmana una inspecció i va procedir a bloquejar dues habitacions per prevenció. Una de les habitacions ja està oberta perquè no s’han trobat evidències de presència de cap insecte ni en mobles, ni en les instal·lacions en general.

Rovira  

No obstant això, l’altra habitació continua tancada després de detectar-se indicis de presència d’insectes en una butaca. La gerència va acordar iniciar el tractament corresponent de desinfecció i substitució dels mobles. Aquesta habitació segueix tancada fins que passe el termini necessari.

La direcció general d’Alta Inspecció ha enviat una inspectora a l’hospital Clínic que s’ha reunit amb la gerència i amb els responsables de Medicina Preventiva i ha comprovat les actuacions que s’han fet en el Clínic i ha alçat acta, segons les mateixes fonts.

PublicitatJuega Limpio Orihuela