16.3 C
Valencia

Sanitat habilita un telèfon addicional per a sol·licitar cita telemàtica amb el centre de salut

El número 961 839 000 serveix per a demanar, canviar o anul·lar la cita telefònica amb Medicina de Família, Pediatria o Infermeria.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha activat la línia addicional 961 839 000 per a reforçar l’accessibilitat telefònica als centres de salut. El número de telèfon 961 839 000 funciona des de les 8.00 hores fins a les 20.00 hores cada dia de la setmana i es pot recórrer a ell per a demanar, modificar o anul·lar cita telefònica amb Medicina de Família, Pediatria o Infermeria d’Atenció Primària.

Es tracta d’una solució complementària mentre la Conselleria de Sanitat articula una centraleta per a tota l’Atenció Primària de la Comunitat Valenciana.

La ciutadania, en cas d’experimentar dificultats per a contactar amb el seu centre de salut en el telèfon habitual, pot optar per cridar al número de telèfon 961 839 000.

La línia està atesa per fins a 200 locutors/as entrenats/as i presta el mateix servei que la web (consultar ací) o l’APP GVA+Salut, és a dir, telefonant al 961 839 000 es pot sol·licitar, canviar o anul·lar la cita telefònica amb Medicina de Família, Pediatria o Infermeria.

- Publicitat -

La persona interessada concerta amb el/l’operadora un dia i una hora i, en el moment convingut, rep la trucada del seu metge/a de família, pediatra o infermera/o. Es tracta d’assistència telemàtica perquè la presencial, per a preservar la seguretat tant de pacients com de professionals, es reserva a casos urgents, no demorables o a aquells que els i les professionals sanitaris consideren necessaris.

A més, quan e o la pacient no pot desplaçar-se al centre de salut, són els i les professionals sanitaris els qui acudeixen al domicili.

- Publicitat -

En aquells supòsits en què, per circumstàncies excepcionals, la persona interessada no aconseguisca cita prèvia amb el seu centre de salut a través del telèfon 961 839 000, s’articularà un mecanisme addicional perquè siga el centre de salut el que contacte amb la persona sol·licitant.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,303FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Els polèmics e-phones de 3000 euros de l’ajuntament de Castelló acaben en mans de les agents ‘VIOGEN’

El que podria ser un cop d'efecte polític o una decisió salomònica farà que les dos agents de Policia de Castelló de la unitat de violència...

Lectura de manifest, impactant performance i un homenatge a Alina Mocanu per a reivindicar el 25N a Teulada Moraira

L'Ajuntament de Teulada Moraira va realitzar ahir en la plaça de l'Ajuntament una sèrie d'accions per a dir NO a la Violència de Gènere.

La Universitat d’Alacant patenta un sistema per a respirar aire lliure de Covid-19 en espais tancats

La tecnologia, dissenyada per investigadors de l'Institut d'Enginyeria dels Processos Químics de la UA, consisteix en un circuit de circulació d'aire on es poden connectar màscares individuals.

Puig afirma que “Els valencians son conscients que hi haurà restriccions per Nadal”

El president ha instat a "ser conscients que seran un Nadal diferent" però ha apel·lat a "viure-les amb intensitat".

Turisme Comunitat Valenciana sorteja 10 caixes de taronges entre els seus seguidors d’Instagram

El sorteig es realitzarà a través del seu compte d'Instagram i finalitzarà dilluns que ve 30 de novembre.
- Advertisement -

: Valencià