Sanitat publica la licitació de la redacció del projecte i direcció d’obra del nou centre de salut Torrent III

L'import de licitació és de 126.892 euros i tindrà una superfície construïda màxima de 1.266,50 metres quadrats

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de contractació la licitació de la redacció del projecte i direcció d’obra del nou Centre de Salut Torrent III per un import de licitació de 126.892 euros.

El nou centre se situarà en un local al carrer Mont-real 76 cantonada amb carrer Atlanta 96 que ha sigut cedit per l’Ajuntament de Torrent. A aquest centre es traslladarà part de l’equip d’Atenció Primària de Torrent I. La inversió prevista per a l’adequació d’aquests locals com a nou centre de salut és d’1.373.370 euros.

Rovira  

La creació del nou Centre de Salut Torrent III permetrà descongestionar el Consultori Auxiliar de Muntanya Vedat, ja extralimitat en la seua capacitat, i el Centre de Salut de Torrent I. La població prevista a atendre en el nou centre de salut és de 13.000 persones.

El nou centre comptarà amb una àrea de recepció amb dos llocs per a atenció directa en el mostrador, un despatx de suport administratiu i local informàtic (rack) i megafonia.

Així mateix comptarà amb una àrea de medicina amb 8 consultes mèdiques i 5 consultes d’infermeria. D’altra banda, hi haurà una àrea de pediatria amb 2 consultes de pediatria i una d’infermeria.

El centre estarà dotat d’una àrea d’extraccions amb sala d’extraccions i una sala de tractaments/box d’observació. En l’àrea maternal hi haurà una consulta de matrona, una sala d’educació sanitària, un magatzem i un vestuari per a dones.

Finalment, en l’àrea administrativa se situaran dos despatxos de coordinació, una sala de juntes/biblioteca, una sala d’estar personal amb office per a 10 persones i un vestuari personal.

PublicitatJuega Limpio Orihuela