Sanitat publica la licitació de la redacció del projecte i direcció d’obra del nou centre de salut Torrent III

L'import de licitació és de 126.892 euros i tindrà una superfície construïda màxima de 1.266,50 metres quadrats

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de contractació la licitació de la redacció del projecte i direcció d’obra del nou Centre de Salut Torrent III per un import de licitació de 126.892 euros.

El nou centre se situarà en un local al carrer Mont-real 76 cantonada amb carrer Atlanta 96 que ha sigut cedit per l’Ajuntament de Torrent. A aquest centre es traslladarà part de l’equip d’Atenció Primària de Torrent I. La inversió prevista per a l’adequació d’aquests locals com a nou centre de salut és d’1.373.370 euros.

La creació del nou Centre de Salut Torrent III permetrà descongestionar el Consultori Auxiliar de Muntanya Vedat, ja extralimitat en la seua capacitat, i el Centre de Salut de Torrent I. La població prevista a atendre en el nou centre de salut és de 13.000 persones.

El nou centre comptarà amb una àrea de recepció amb dos llocs per a atenció directa en el mostrador, un despatx de suport administratiu i local informàtic (rack) i megafonia.

Així mateix comptarà amb una àrea de medicina amb 8 consultes mèdiques i 5 consultes d’infermeria. D’altra banda, hi haurà una àrea de pediatria amb 2 consultes de pediatria i una d’infermeria.

El centre estarà dotat d’una àrea d’extraccions amb sala d’extraccions i una sala de tractaments/box d’observació. En l’àrea maternal hi haurà una consulta de matrona, una sala d’educació sanitària, un magatzem i un vestuari per a dones.

Finalment, en l’àrea administrativa se situaran dos despatxos de coordinació, una sala de juntes/biblioteca, una sala d’estar personal amb office per a 10 persones i un vestuari personal.

Publicitat