La fira de Sant Antoni arriba a Borriana carregada d’activitats per als més menuts

La federació de comerços de Borriana organitza tallers, pintacares i molts jocs els dies 17, 18 i 19 de gener en honor a Sant Antoni.

PublicitatAVL

La Federació de Comerços de Borriana compleix amb la programació d’activitats del programa anual realitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Borriana i organitza una vegada més, una fira Outlet que estarà acompanyada de tallers, activitats i jocs entretinguts per als més menuts de Borriana amb motiu de la celebració de Sant Antoni els dies 17, 18 i 19 de gener.

La fira Outlet estarà oberta divendres i dissabte de 10 hores del matí a 8 hores de la vesprada mentre que les activitats, que es desenvoluparan al llarg de el cap de setmana al carrer la Tanda, s’iniciaran el divendres 17 des de les 17.30 hores fins a les 20.30 hores amb un fotomató i pintacares.

PublicitatRovira  

El dissabte 18 tindrà lloc, d’11.30 hores a 13.30 hores, un taller de decoració de galletes i la vesprada estarà completa amb un photocall, pintacares i un taller manual de 17.30 hores a 19.30 hores.

El cap de setmana, com també ha remarcat Emilio Dávila, president de la federació, “És una oportunitat de potenciar, com moltes vegades, el comerç de la nostra ciutat amb activitats i tallers per a tota la família. Per això, des de la federació volem convidar a totes les persones perquè s’apropen i gaudisquen, no només de les activitats que hem programat, sinó també dels infants, les compres i les oportunitats que Borriana ofereix al llarg de el cap de setmana de Sant Antoni”.

Publicitat