7.5 C
Valencia

Sant Joan d’Alacant llança la proposada “T’Estimeencasa”

L'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, a través de les seues àrees de Cultura (Arxiu Municipal) i Participació Ciutadana, ha elaborat una proposta d'activitat amb l'objectiu de dibuixar un arbre genealògic d'afectes i ensenyaments.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant, a través de les seues àrees de Cultura (Arxiu Municipal) i Participació Ciutadana, ha elaborat una proposta d’activitat amb l’objectiu de dibuixar un arbre genealògic d’afectes i ensenyaments. De què es tracta? A l’arbre genealògic que tots podem tindre al cap, afegir les característiques d’aquelles persones que formen part d’ell, la qual cosa ens agrada d’elles, la qual cosa hem aprés, com ha sigut la seua existència…

L’activitat va dirigida a tota mena de públic, des dels qui tinguen 8 anys fins a aquelles persones que siguen centenàries. Perquè la tasca resulte senzilla, s’ha penjat a la pàgina web de l’ajuntament una sèrie d’instruccions, fitxes i recursos. Al llarg dels pròxims dies se sumaran unes quantes sessions que constaran, cadascuna d’elles, amb una bateria de preguntes sobre determinats temes: esdeveniments familiars, costums, habitatges, formació, successos històrics viscuts… Per a consultar este material només cal visitar la pàgina web de l’Ajuntament i en la casella de cerca posar t’estimeencasa.

Perquè Testimeencasa forma part del projecte T’Estime Sant Joan que l’Arxiu Municipal i Participació Ciutadana han desenvolupat des de l’any 2017 amb l’objectiu d’indagar sobre la memòria històrica del municipi i la construcció de l’ideari col·lectiu.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,561FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià