Sant Joan de Moró acomiada hui les seues festes patronals amb un gran èxit de participació

“Les festes patronals de Sant Joan de Moró arriben hui a la seua fi amb un balanç altament positiu, ja que, fins al moment, s’han desenvolupat amb gran èxit de públic i d’organització”, assegura l’alcalde de la localitat, Vicente Pallarés, qui subratlla que la “positiva resposta popular és la millor prova que hem encertat plenament amb els més de 60 actes i festejos que han compost el programa festiu”.

El primer edil de Sant Joan de Moró assegura que s’ha aconseguit, un any més, “superar-nos i desenvolupar un programa intens i extens gràcies a comptar amb el suport i la col·laboració de tots els veïns i, de manera especial, de les diferents associacions i col·lectius existents en el municipi”.

En este sentit, Pallarés subratlla que està “generosa unió de forces no solament ens permet millorar cada any i oferir als veïns un programa de festes molt més popular i atractiu que el de l’any anterior, sinó que, al mateix temps també ens ajuda a optimitzar els nostres recursos econòmics”.

El primer edil moronero subratlla que l’èxit de la nova edició de les festes es deu a la política “d’incrementar cada any ja no la quantitat, sinó la qualitat dels festejos programats, ateses les peticions dels veïns”. De fet, enguany s’ha comptat amb dues importants novetats que se sumen a les introduïdes en els últims anys, com és del tancament camperol de cabestres i cavalls; o el primer torneig de Street Workout i Calistenia, que ha fet les delícies dels joves esportistes del municipi. També cal ressaltar que s’ha tornat a apostar “per orquestres de prestigi”, així com el gran èxit obtingut amb la representació de la comèdia musical, titulada ‘El gran cabaret’.

L’última jornada de festes dedicarà el matí i part de la vesprada als més xicotets del poble amb la celebració d’un parc infantil en l’Edifici Polifuncional, i unisquen nova edició de la carrera denominada ‘Petjadeta’. Després, a les 19.30 hores hi haurà una representació de teatre valencià en la plaça de l’Ajuntament i ja a la nit, entorn de les 23.30 hores, començarà el final de les festes amb un ‘correfoc’ i el tret d’una traca final a càrrec de l’empresa pirotècnica local Baldayo’s.

ValenciàEspañol