9.2 C
Valencia

El TSJCV paralitza el tancament de la residència Sant Llorenç de Vila-real

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives va ordenar el tancament temporal de la residència el passat 24 d'agost.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha resolt a favor de la mesura cautelar presentada per l’advocat de la residència Sant Llorenç de Vila-real, per la qual cosa es bloqueja el tancament del centre el 15 de setembre.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives va ordenar el tancament temporal de la residència el passat 24 d’agost a causa d’un expedient sancionador incoat el març de 2019 per la Direcció General de Persones Majors, per més d’una dotzena de faltes greus i molt greus. Les faltes van des de falta de mesures de seguretat i protecció contra incendis fins a atenció i tracte degradant als residents.

Des de llavors, tant els familiars dels residents com la direcció de la residència han estat treballant per a trobar una solució per als usuaris residents abans que s’efectuara el tancament. La Generalitat es va comprometre a reubicar, en la mesura que fora possible, els 65 usuaris del centre, encara que inicialment només va dir que reubicaria les 14 persones amb plaça pública. Ara s’ha compromés a ajudar la resta de residents davant de les queixes dels familiars per la dificultat de trobar una plaça per als majors en altres centres.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,340FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Així serà el Nadal per als valencians: reunions de 10 persones i mobilitat els dies importants

El Consell vol evitar que Nadal, Cap d'Any i Reis desemboquen en una tercera onada de contagis.

Vila-real instal·larà les dues primeres bases d’aparcament i càrrega de patinets elèctrics com a prova pilot

L'Ajuntament de Vila-real ha adquirit, a través de l'àrea de Mobilitat de la Regidoria de Territori, dues bases d'aparcament i càrrega per a patinets elèctrics que s'instal·laran a manera de prova pilot per a donar resposta al creixent ús d'aquests Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).

Benicàssim encén el Nadal

L'encesa de l'enllumenat nadalenc marca l'inici de la campanya

Les empreses ondenses confien en l’agència d’inserció laboral per a cobrir més de 150 ocupacions

L'Ajuntament d'Onda inverteix 588.319,94 € per a reforçar el servei, augmentar la formació i les ajudes directes per a la contractació dels veïns d'Onda

Nules dona la benvinguda al Nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu

Es dona visibilitat a l’espot “Som la Llum del Nadal” amb el que es vol promocionar les compres al comerç local
- Advertisement -

: Valencià