20.6 C
Valencia

El TSJCV paralitza el tancament de la residència Sant Llorenç de Vila-real

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives va ordenar el tancament temporal de la residència el passat 24 d'agost.

- Publicitat -AVL

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha resolt a favor de la mesura cautelar presentada per l’advocat de la residència Sant Llorenç de Vila-real, per la qual cosa es bloqueja el tancament del centre el 15 de setembre.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives va ordenar el tancament temporal de la residència el passat 24 d’agost a causa d’un expedient sancionador incoat el març de 2019 per la Direcció General de Persones Majors, per més d’una dotzena de faltes greus i molt greus. Les faltes van des de falta de mesures de seguretat i protecció contra incendis fins a atenció i tracte degradant als residents.

Des de llavors, tant els familiars dels residents com la direcció de la residència han estat treballant per a trobar una solució per als usuaris residents abans que s’efectuara el tancament. La Generalitat es va comprometre a reubicar, en la mesura que fora possible, els 65 usuaris del centre, encara que inicialment només va dir que reubicaria les 14 persones amb plaça pública. Ara s’ha compromés a ajudar la resta de residents davant de les queixes dels familiars per la dificultat de trobar una plaça per als majors en altres centres.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,707FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El PSPV de Massanassa proposa reparar el muret i la tanca del Passeig del Barranc

El PSPV-PSOE de Massanassa ha registrat una proposta per a reparar el mur i la tanca que delimiten el barranc de Chiva al llarg del carrer Passeig del Barranc.

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.
- Advertisement -

: Valencià