22.8 C
Valencia

Les pròximes festes de Sant Pere del Grau queden suspeses per la crisi del coronavirus

Castelló tampoc celebrarà aquest estiu els tradicionals actes de la nit de Sant Joan a les platges davant la situació actual.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Castelló i la Comissió de Festes de Sant Pere han acordat de manera conjunta la suspensió de les pròximes festes del Grau davant la crisi sanitària de la covid-19 i tenint en compte que el gruix del programa de Sant Pere -que enguany havia de celebrar-se del 27 de juny al 5 de juliol- es desenvolupa al carrer i reuneix centenars de persones.

El president de la Comissió de Festes de Sant Pere, Antonio Tirado, ha explicat que davant la crisi del coronavirus “la decisió més prudent és suspendre les festes, perquè per les seues pròpies característiques no són compatibles amb les mesures derivades de la crisi del coronavirus”. “En aquests moments la covid-19 ens impedeix realitzar festes populars i multitudinàries com les de Sant Pere”, ha matisat Tirat.

- Advertisement -

“Des de l’Ajuntament de Castelló agraïm la sensibilitat de la Comissió de Festes davant una decisió poc agradable, especialment per a tots els grauers i graueres, i vull traslladar un missatge d’ànim a les reines, president infantil i tota la seua cort d’honor, així com a les penyes, colles i comerços del Grau”, ha assegurat el tinent d’alcalde del Grau, Rafa Simó. A més, Simó ha plantejat que “el pressupost de Sant Pere es destine per part de l’Ajuntament a iniciatives dirigides a la reactivació econòmica i social de la ciutat i en benefici de tota la ciutadania”.

Des del Patronat Municipal de Festes, la presidenta d’aquest, Pilar Escuder, ha insistit en la impossibilitat de celebrar Sant Pere per la crisi del coronavirus i ha anunciat també que, pels mateixos motius, se suspenen els actes que tradicionalment es programen per a la nit de Sant Joan a les platges de Castelló. “Cal complir amb totes les mesures de seguretat i distanciament social que es deriven de la crisi sanitària de la covid-19 i que són incompatibles amb celebracions com la de Sant Pere i Sant Joan, per la qual cosa aquest estiu no es podran fer”, ha apuntat Escuder.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,935FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Policies Locals de Castelló reclamen més prevenció i sanció del ‘botelló’

El sindicat CSIF a l'ajuntament de la capital de la Plana planteja el problema de l'augment d'esta pràctica a la ciutat i demana formalment que s'organitze el personal perquè agents puguen vigilar divendres i dissabtes a la nit.

Colomer assisteix al lliurament dels distintius Alacant Ciutat de l’Arròs i elogia als restaurants

El Secretari Autonòmic de Turisme ha afirmat que "la gastronomia inspira el turisme i Alacant és una musa en la inspiració d'este viatge"".

Compromís reclama al govern central que avance als 40 anys les mamografies de prevenció del càncer de mama

Mónica Àlvaro ha reclamat hui, Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que el govern central aprove un fons específic per a finançar l'avançament de les mamografies als 40 anys.

Peníscola reforçarà la seguretat en el seu pressupost per a 2021

Els comandaments policials, juntament amb l'alcalde, responsable de la delegació de Governació, valoren l'adquisició de càmeres de seguretat.
- Advertisement -

: Valencià