Santa Pola registra un nou brot de coronavirus per un menjar d’empresa

Han donat positiu 4 treballadors. Segons fonts oficials, ve derivat d'un menjar d'un comité d'empresa. És el segon brot localitzat en el municipi en tan sols tres dies, juntament amb el de la família de 4 membres.

La Comunitat Valenciana compleix huit dies consecutius sense registrar defuncions per coronavirus, així que el total continua en 1.476 persones,512 a la província d’Alacant.

S’han registrat en les últimes 24 hores un total de 60 noves altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades ascendeix ja a 17.499 persones: 5.839 a la província d’Alacant. D’esta manera, en estos moments queden actius 299 casos, la qual cosa suposa un 1,55% del total de positius.

A més, s’han confirmat 23 nous positius, que situen la xifra total en 11.861. Registrats 3 nous casos a Alacant, que ja suma 4.019.

El nombre de persones ingressades als hospitals valencians per coronavirus és de 67 pacients, 17 a la província d’Alacant, 2 d’ells en UCI.
El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ha
sigut de 504.365 de les quals 375.571 han sigut a través de PCR i 128.794 a través
de test ràpid.

Actualització de la situació en residències

Les residències de la Comunitat Valenciana no registren cap defunció des del 25 de juny, per la qual cosa s’acumulen 20 dies seguits sense defuncions per coronavirus en aquests centres.

Hui dia hi ha algun cas positiu en 6 centres en la Comunitat, però cap a Alacant.
• Residents nous positius: 0
• Treballadors nous positius: 0
• Residents morts: 0

Actualització brots de coronavirus

Salut Pública ha registrat un nou brot a Santa Pola. Esta vegada ha sigut en l’àmbit laboral i, de moment, han donat positiu 4 treballadors. Segons fonts oficials, ve derivat d’un menjar d’un comité d’empresa i ja s’ha activat el protocol de rastreig dels afectats per a l’estudi de contactes estrets d’estos.

CatalanSpanish