domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Santiago López i Hugo Sánchez Burguete seran els pregoners de la Magdalena de 2016

Les festes de la Magdalena de 2016 ja tenen pregoners. Santiago López Rodríguez i Hugo Sánchez Burguete seran els encarregats de cantar el Pregó en la Cavalcada del Pregó i la Cavalcada Infantil, respectivament. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el president de la Junta de Festes, Juanvi Bellido, han sigut els encarregats de comunicar la seua elecció als dos nous pregoners, que s’han mostrat molt emocionats i il·lusionats.

Santi López, nascut a Castelló en 1974, és una persona molt valorada en l’àmbit de les arts escèniques de Castelló per la seua varietat de registres, el seu bon caràcter i la seua disposició per a treballar en projectes plurals. López també és una persona molt volguda en l’àmbit de les festes castellonenques on ha col·laborat amb gaiates, colles, festes de carrer, confraries, etcètera.

Per la seua banda, Hugo Sánchez, que acaba de complir 9 anys, ha format part durant tres anys de la comissió de la Gaiata 17 “Tir de Colom” i l’any passat va ser el seu president infantil. Procedeix d’una família molt arrelada en el món de la festa i forma part també de l’Associació de Cavallers Templaris de Castelló.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha felicitat als pregoners i s’ha mostrat convençuda que “faran un gran paper el dia del Pregó i representaran perfectament als veïns i veïnes de Castelló en un moment tan transcendental i tan esperat de les nostres festes com és la cantada del Pregó. Tan Maco com Bellido han aprofitat la trobada amb els nous pregoners per a traslladar-los la intenció de l’Ajuntament i de la Junta de Festes de donar més protagonisme a la figura del pregoner. Per a açò, s’organitzarà un acte de presentació oficial en el Saló de Plens i els pregoners participaran activament en els actes del primer cap de setmana de festes.

Últimas noticias

Contenido relacionado