Sant Joan de Moró inaugura un parc infantil en la plaça Diputació

Pallarés anuncia que des de l'Ajuntament de Sant Joan de Moró es continuarà “creant noves zones d'oci, al mateix temps que, de manera gradual, millorarem i a ampliar les ja existents”.

L’Ajuntament de Sant Joan de Moró ha creat un parc infantil en la plaça Diputació. Mitjançant una inversió de més de 4.000 euros s’han instal·lat gronxadors i altres aparells per als xiquets i xiquetes del municipi.

L’objectiu que persegueix l’Ajuntament de Sant Joan de Moró amb esta iniciativa és “ampliar el nombre de zones d’oci que els xicotets tenen a la seua disposició i, sobretot, que tots tinguen una prop de la seua casa”, afirma l’alcalde de la localitat, Vicente Pallarés.

En este sentit, el primer edil de Sant Joan puntualitza que “l’equip de govern municipal treballa per a millorar la totalitat del conjunt del terme municipal i que tots els moroners es beneficien de l’acció de l’Ajuntament sense importar en quina zona del municipi visquen i que, per tant, puguen gaudir de les mateixes comoditats.

Pallarés anuncia que des de l’Ajuntament de Sant Joan de Moró es continuarà “creant noves zones d’oci, al mateix temps que, de manera gradual, millorarem i a ampliar les ja existents”.

CatalanSpanish