jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Saps qué va fer José Prades per Castelló?

José Prades, artífex de la ronda de Castelló va faltar ahir després de donar un gran servici a l’Ajuntament de Castelló de la Plana com a enginyer municipal, com a membre il·lustre del món de la festa i fan de l’esport a la nostra terra. L’Alcaldessa Amparo Marco, va traslladar les seues condolences per la mort d’un castelloner exemplar, que no sols es va procurar una exitosa carrera professional, sinó que va guanyar cada dia l’estima i el respecte dels seus veïns per la seua vinculació a l’esport i la festa.

José Prades va començar la seua labor municipal a 1978, entre els seus projectes van destacar la construcció del carrer Governador, el desenvolupament de les rondes i la remodelació del camí del Serradal.

Padres va destacar al món de la festa, que ahir expressava també les seues condolences. Va rebre el Fadrí d’Or en 1995, va ser president de la Confraria de la Mare de Déu del Lledó i Gaiataer de l’Any en 2015, a més de col·laborar en les habituals publicacions de les festes de la Magdalena.

A l’esport destacava com a president de la Federació d’atletisme provincial. A més, comptava a ser uns dels socis més antics del CD Castelló. Va fer diverses exposicions de fotografies d’aquest equip.

La seua mort es va produir de forma inesperada, van relatar els seus més pròxims, de fet molts veïns el van veure el dissabte a les festes de Santa Llúcia. El funeral serà hui a les 11 a la parròquia de la Santíssima Trinitat.

Últimas noticias

Contenido relacionado