lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sara Sanvíctor, FM de Gandia: “Representar a una ciutat com Gandia no és gens fàcil”

“En poques hores vaig passar de ser una persona quasi anònima, a ocupar les portades dels diaris i revistes, a fer entrevistes en premsa i ràdio, i ser tema de conversa dels gandians i gandianes. La meua rutina era d’allò més tranquil·la. De casa, al treball a Ontinyent. De la família en l’Olleria, als amics de Gandia. Una vida d’una dona qualsevol. I de sobte…! Bé, ja sabeu la resta” afirmà la Fallera Major de Gandia.

Sara Sanvíctor continuà explicant que: “La fallera Major és Sara. Ara cal que Sara es convertisca en Fallera Major. Sols quan les dues transmutacions se solament estaré completament preparada per a la difícil tasca de representació que m’encomaneu. Perquè representar a una ciutat com Gandia, capital de la Cultura, i a les seues falles, Patrimoni de la Humanitat, no és gens fàcil.”

La tasca de Fallera Major de Gandia no és senzilla, Sara Sanvíctor és conscient de la dificultat d’aquest càrrec, per aquest motiu explicà que “Si hi ha algú que pot catalitzar la transformació que espere aconseguir, sou vosaltres: els presidents, presidentes i reines de Gandia; la meua Cort d’honor; la falla del Prado, la meua falla; la Junta Local Fallera. Sé que estic en bones mans i que puc confiar en cadascú de vosaltres: amb la vostra espenta segur que no puc fallar.” Per tal motiu, la Fallera Major de Gandia demanà el màxim suport de tots els fallers de Gandia, “desitge les vostres abraçades i besades, els vostres somriures i les vostres i mirades de complicitat. Feu-ho i veureu com la mutació de Sara serà completa i es convertirà en la Fallera Major de Gandia que tots espereu.”

Però Sara Sanvictor també és conscient que aquest any deu aportar molt a les falles de Gandia, per tal motiu, a Fallera Major de Gandia explicà que invertirà tot el seu temps fins al 19 de març, i més enllà, en les falles i en Gandia per representar-la com mereix.

I per últim, Sara Sanvíctor volgué dirigir-se a l’alcaldessa Diana Morant, “Alcaldessa: enguany Gandia és el centre de la Comunitat Valenciana, el centre de les falles del món, el centre de les festes internacionals i mediterrànies del foc. Saps quan de bé fan els fallers i falleres per Gandia; compta amb nosaltres per a tot i que el 2018 siga un any per a la memòria i el record de tots. “I també tingué paraules per a Telmo Gadea, president de la Federació de Falles: “Telmo, president: ací tens a Sara, a la Fallera Major. Per a tot allò que necessiteu de mi, i que compliré esforçant-me un 200%. No us en penedireu.”

Últimas noticias

Contenido relacionado