La publicació d’una sàtira LGTBIfòbica en el full parroquial de Nules incendia les xarxes

La Parròquia Arxiprestal de Sant Bartolomé i Sant Jaume de Nules ha publicat esta setmana una sàtira titulada “Romanç d’alumne d’escola moderna i avançada” en el qual fa burla en una sèrie de rimes en les quals es burla de l’homosexualitat, la criança dels fills, la reproducció assistida i l’amor pels animals.

El fil conductor del “romanç” parla d’un xiquet que demana al seu pare que li porten a un col·legi normal, ja que en el seu hi ha homosexuals, fills de famílies divorciades i nascuts de reproducció assistida i en este és castigat pel professor per defensar el model de “família tradicional”.

Diferents grups polítics han condemnat esta publicació, la formació política de l’alcalde David García ha manifestat que “flac favor li fa este tipus de publicacions al cristianisme. Defensem el dret constitucional dels pares a triar el tipus d’educació que vulguen per als seus fills. Però mai, mai, podem recolzar ni tolerar l’apologia de l’odi, venja d’on vinga” han assenyalat des de CCD Nules.

La parròquia ha retirat de la pàgina web la publicació, no obstant això ni el rector ni el Bisbat han fet un comunicat de disculpa sobre el text publicat.

ValenciàEspañol