Saul Barbosa, premi Voladoret D’Or 2020

Barbosa: "Rebre esta notícia hui i poder compartir-la amb la meua filla i amb els meus nets, no es poden imaginar el que significa per a mi".

Publicitat

Com cada any, la mítica associació cultural castellonenca Colla del Rei Barbut, ha fet entrega del premi Voladoret d’Or. Esta vegada l’afortunat guardonat ha sigut Saul Barbosa.

El premi ha sigut aprovat hui mateix a una assemblea general extraordinària. “Hui ha sigut un dia especial en el qual vull donar gràcies a la Colla Rei Barbut per haver-me atorgat el Voladoret D’or. Emocionat al màxim, no sé com poder agrair tant” amb estes paraules agraïa el guardonat el nomenament.

PublicitatRovira  

Saul ha volgut dedicar el premi a la seua filla i nets i ha puntualitzat que “no es poden imaginar el que significa per mi” mostrant l’emoció del reconeixement rebut.

En la primera ocasió que es va atorgar el Voladoret d’Or, en 1986, es va distingir de manera excepcional a 3 grans castellonenques, Matilde Salvador, Miquel Peris i Traver Griñó, inaugurant el selecte grup de guardonats que han prestigiat este reconeixement. Des de llavors homes i dones del món de la festa, de diferents àmbits socials i culturals, han sigut distingits per la Colla del Rei Barbut per la seua dedicació i suport a la festa.

PublicitatJuega Limpio Orihuela