Sebastià Mora i Albert Torres, subcampións del Món de velòdrom

El ciclista de Vila-real és un dels referents mundials de ciclisme en pista.

504

El ciclista de Vila-real, Sebastià Mora Vedri, es va proclamar subcampió del món de ciclisme en pista en l’especialitat de Madison (Americana), al costat del menorquí Albert Torres en els Mundials de pista que s’han celebrat a Apeldoorn, Holanda, aquest cap de setmana.

La modalitat més complexa i estratègica del ciclisme en pista professional ha estat la disciplina en la qual Sebastià Mora i Albert Torres han aconseguit un dels millors resultats de la seua carrera esportiva, tan sols per darrere de la parella d’Alemanya i per davant de la dupla australiana.

Es tracta de la tercera medalla mundialista que Mora acumula al seu palmarés i que ha permés al de La Plana Baixa tenir l’honor de situar-se en els llocs privilegiats de la història del ciclisme valencià. Recordem que el de Vila-real va ser Campió del Món en modalitat Sratch als mundials de 2016. Per a Albert Torres és la sisena, una d’elles l’or en Madison als mundials de 2014.

Mora, que habitualment entrena a les instal·lacions del Villarreal CF, equip que el patrocina, és un dels esportives en actiu més destacats de la província de Castelló, i un dels referents al ciclisme en pista nacional.

El de Vila-real acumula, amb aquesta, una llarga llista de bons resultats, als que vol sumar la participació en els JJOO de Tokio 2020 i rubricar una carrera esportiva plena d’èxits i alegries per a l’esport d’origen valencià.

La plata aconseguida per la parella d’esportistes mediterranis és l’únic metall que la delegació espanyola de ciclisme en pista aconsegueix endur-se cap a casa. Tot i aquest resultat global, la delegació espanyola sempre és referent en les competicions internacionals de ciclisme en velòdrom.