viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Fuset fitxa a un home de la seua confiança i “de partit” com a nou secretari de la JCF

Ramón Estellés, membre de la sectorial de Compromís de Cultura Festiva i Economia, serà el nou secretari general de la Junta Central Fallera i successor de Pepe Martínez Tormo. Estellés és funcionari, cap de secció d’Hisenda i president de Pedro Cabanes-Juan XXIII, és un faller de coneguda trajectòria, incloent ser «Gegant» en l’Agrupació Benicalap-Campanar, haver organitzat nombroses exposicions, o les Jornades Culturals Pepe Monforte. Ara demanarà una excedència voluntària i promet “treballar molt i bé i preguntar molt als fallers”.

Susana Remohí era l’altra favorita per a entrar en la JCF, però sempre es va parlar d’ella com a vicepresidenta. Ara serà assessora del president per a tot el relacionat amb comunicació, protocol, relacions externes, etcètera. La directora de comunicació del IVI acaba de ser jurat per a triar a la cort d’honor i després a Raquel Alario.

L’altre és Ramón Lluch. El fet que fa amb prou faenes un parell de dies haguera deixat la presidència de la Federació d’Enginy i Gracia li va fer pujar enters en les apostes. És un personatge molt conegut en la festa.

Una altra sorpresa la va rebre Javier Tejero. «Ell no sabia que passava de vicepresident quart a primer. S’ha assabentat davant dels delegats de sector», va indicar Fuset. Montse Catalá segueix de vicepresidenta segona amb l’objectiu de donar a conèixer les Falles en l’exterior i Inma Guerrero, que estava a Madrid, pansa de vicepresidenta cinquena a tercera.

Secretari General

Ramón Estellés

Vicepresident 1r – Incidències, Falla i Esports

Javier Tejero

Vicepresidenta 2a – Comunicació i Promoció Exterior

Montse Catalá

Vicepresidenta 3a – Cultura i Documentació

Inma Guerrero

Vicepresident 4a – Festejos, Infantils i Joventut

Josep García

Vicepresidenta 5a – Relacions públiques i Juntes Locals

Estefanía de Julio

Assessors de Presidència

Susana Remohí

Ramón LLuch

Últimas noticias

Contenido relacionado