Raúl Hellín, candidat del PP a l’alcaldia de Sedaví

Hellín: “La nostra única ambició és tornar a Sedaví el govern i els servicis que mereix”.

Els Populars de Sedaví han presentat el seu candidat Raúl Hellín en el transcurs d’un sopar a la que van acudir més d’un centenar de persones.

L’acte va comptar amb la presència de destacats membres del partit, com Juan Ramón Adsuara, alcalde d’Alfafar i president de la Gestora Provincial, que, en la seua aplaudida intervenció, va encoratjar els assistents a recolzar a Hellín, així com a implicar-se en una campanya en què “hem d’estar al carrer, en la gent”. També va estar present una nombrosa representació de les agrupacions locals de la comarca, amb la seua presidenta Remedios Avia, el també diputat provincial Modesto Martínez o la diputada nacional Belén Hoyo.

Per la seua banda, Hellín, després d’analitzar la situació local per als pròxims comicis, va animar a tots a “no descansar en el repte de tornar a Sedaví el govern que es mereix després de quatre anys del desgovern i nefasta gestió del tripartit sustentada per la passivitat còmplice de Ciutadans”, a la qual cosa va afegir el seu desig que “la calorosa acollida d’esta candidatura es plasme en un resultat històric en les urnes”. D’altra banda, va reiterar la seua intenció de confeccionar una candidatura amb un alt grau de regeneració en la qual compta en tots.

En l’àmbit local, Victòria Ferrandis, presidenta dels Populars, va agrair la multitudinària resposta de tots els que omplien el recinte, a més d’exhortar als presents “ser corretja de transmissió de les idees, principis i valors del Partit Popular”.

Publicitat