Vicente: “sempre vam creure que Afaniad era capaç de gestionar la Residencia Segarra i el temps ens ha donat la raó”

La diputada d'Acció Social i portaveu del PP de la Vall d’Uixó assenyala el suport de Diputació, que ha col·laborat en 8.000 euros per a l'habitatge tutelat.

586
Les novetats editorials que presenta la Institució Alfons el Magnànim a la 53 Fira del Llibre de València inclou 18 llibres, 1 revista, 1 coedició i 2 reedicions entre les que destaquen els assaigs d’actualitat i les traduccions Maria Josep Amigó, vicepresidenta: “Des de desembre de 2015, s’han editat 73 llibres i s’han fet altres tantes col·laboracions i reedicions que arriben al centenar de publicacions, una xifra molt important per a poc més de 2 anys” Xavier Rius, diputat de Cultura: “Estem recuperant la Institució Alfons el Magnànim com eixe referent de cultura, via literatura, del qual estàvem orfes els valencians”

La diputada d’Acció Social i portaveu del Partit Popular de la Vall d’Uixó, Elena Vicente-Ruiz, ha assenyalat que “és un orgull estar en la Residència Segarra, gestionada per Afaniad, un projecte que és de tota la ciutat i que va començar en 2009 amb molta il·lusió quan Isabel Bonig era alcaldessa”.

L’edil ha recordat que la seua obertura, “després d’anys lluitant perquè Afaniad s’encarregara de la gestió del centre, va ser un moment emocionant perquè sempre vam creure que Afaniad era capaç de gestionar el servei, per l’estima i la força que transmeten als usuaris i el temps ens ha donat la raó perquè són els millors per a gestionar la residència”.

Vicente-Ruiz ha realitzat aquestes declaracions durant la seua visita a la Residència Segarra per a conéixer més de prop el projecte de l’habitatge tutelat, que compta amb una col·laboració de 8.000 euros per part de la Diputació de Castelló. Per a la responsable popular “l’habitatge tutejat és un projecte que dóna continuïtat a la Residència Segarra per a aconseguir que l’autonomia dels usuaris”.

Així mateix, la Diputació col·labora amb altres programes que realitzen des d’Afaniad. “Volem agrair-los el seu treball i mostrar-los el nostre recolze en tot allò que necessiten”.
Per últim, Vicente-Ruiz ha lamentat que “l’únic suport del govern de Tania Baños a la Residència Segarra és bonificar l’impost de construccions. Mentre la Diputació col·labora econòmicament amb Afaniad, per part del govern municipal no hem vist cap voluntat d’ampliar la col·laboració”. Per a l’edil del PP, “molta foto, però poc suport per part de l’ajuntament”.