Segarra torna a deixar en evidència a Ciudadanos amb l’adquisició dels terrenys de RENFE

Ximo Segarra aconsegueix negociar 43 €/m² quan Ciudadanos l'acusava que anava a adquirir-ho per més de 72 €/m².

167

L’agressiva campanya de Ciudadanos a Benaguasil queda desmentida a cada ofensiva que llança. Després dels comptes de la inversió en cultura i l’ofensiva amb el Centre Hidrotermal no han fet l’efecte desitjat, en aquesta ocasió s’han topat amb el fiasco de la denúncia amb les negociacions entre el consistori local i ADIF per l’adquisició dels terrenys públics per expropiació i amb tasació del terreny per informe de valoració de l’arquitecte municipal.

Ciudadanos va difondre una campanya de xarxes socials on afirmava que l’Ajuntament de Benaguasil havia construït en terrenys que no eren de la seua propietat i que açò anava a suposar el pagament del cost de taxació: 546.720,60 euros, la qual cosa suposava un cost de 72,80 €/m².

Fonts vinculades a l’alcaldia van informar en el seu moment a Actualitat Valenciana que no anaven a “entrar al joc” amb el cas de l’adquisició dels terrenys de l’antiga estació de dalt, una vegada publicat queda clar que s’estava negociant per a obtenir al millor preu possible els 7510 m². Certament l’alcalde va evitar comunicats fins que l’acord estiguera tancat i no contaminar així les negociacions.

Ciudadanos acusa l’Ajuntament de poder estar realitzant una “acció especulativa”

Finalment el consistori va anunciar dimecres passat l’adquisició del terreny a un preu avantatjós. No obstant això Ciudadanos esperava que l’entitat pública empresarial i l’Ajuntament no negociaren “com a entitats privades” i acceptaren cegament el preu de taxació que haguera suposat un increment de 220.000 euros per a les arques municipals.