domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Consell recorrerà la Comunitat per a sotmetre’s a examen ciutadà en la segona edició de “Diàlegs d’Estiu”

El Consell tornarà a sotmetre’s a examen ciutadà en la segona edició de “Diàlegs d’Estiu” que organitza la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. Com a novetat d’aquesta segona edició, les trobades amb els màxims representants del Govern valencià es realitzaran en diferents municipis de la Comunitat Valenciana, de manera que, entre el dilluns 10 i el divendres 14 de juliol, cada conseller o consellera haurà fet una trobada amb ciutadans en una població del nostre territori.

El Fòrum Ètica Pública i Democràcia- Diàlegs d´Estiu és una trobada que organitza la Conselleria de Transparència en col·laboració amb la Universitat d’Alacant amb la finalitat de promoure la reflexió col·lectiva en matèria de transparència, participació ciutadana i política, responsabilitat social i cooperació. També pretén promoure una imatge pública de la Conselleria i de la Generalitat Valenciana com a focus de creativitat i dinamisme i fer que, les institucions valencianes, siguen accessibles a la ciutadania.

La programació prevista en aquesta segona edició inclou a més, com l’any passat, converses obertes sobre dret a la informació, ètica, democràcia o altres assumptes d’actualitat amb intel·lectuals de reconegut prestigi com Juan José Tamayo, Rosa María Calaf o Gonzalo Fanjul. També figuren seminaris, jornades de formació i debats sobre laïcisme, desigualtat i crisi política, canvi tecnològic i transformacions socials, polítiques per a la transparència, responsabilitat social, migracions i drets humans o participació ciutadana.

Aquestes jornades es desenvoluparan a la seu de la Universitat d’Alacant la setmana vinent, del 10 al 14 de juliol, que seran obertes a tota la ciutadania i gratuïtes. De moment, esta segona edició compta ja amb més de 480 inscripcions. Si estàs interessat, encara pots inscriure’t al següent enllaç:

http://www.forumestiu.gva.es/ca/dialegs-d-estiu

Últimas noticias

Contenido relacionado