Així ha sigut la jornada de vacunació en les residències de la Comunitat Valenciana

"Si volem tornar a la vida que teníem abans, ens hem de vacunar" ha explicat Javier Planes, de 52 anys i treballador en la residència Sant Carles de Daimús.

Ja ha començat la vacunació en pacients i treballadors en algunes de les residències de la Comunitat Valenciana de la segona tanda de vacunes. Després de patir el retard de les vacunes de Pfizer, esta vesprada s’han començat a subministrar les vacunes en les diferents residències de Castelló, València i Alacant.

La primera ha sigut la Residència Sant Carles (Daimús) a les 14.00 hores de la vesprada. Després, la Residència Geriàtrica de Benicàssim a les 15.30. A la mateixa hora, ha començat a subministrar-se en la Residència Videsalud 1.

segona jornada vacunes

Al llarg de la vesprada, li arribarà el torn a la Residència Jardí de Miramar i a la Residència La nostra Sra. de la Victòria. Urb. Sol i Llum, de Sant Vicent del Raspeig.

El primer treballador que s’ha vacunat hui ha volgut aprofitar l’ocasió per a enviar un missatge: “recomane que la vacuna contra el Coronavirus li la pose tothom. Sé que hi ha molts que es mostren reticents a posar-se-la, però si volem tornar a la vida que teníem abans, ens hem de vacunar“, ha dit Javier Planes, de 52 anys i treballador en la residència Sant Carles de Daimús.

"Si volem tornar a la vida que teníem abans, ens hem de vacunar" ha explicat Javier Planes, de 52 anys i treballador en la residència Sant Carles de Daimús.

Victoria Moncho, de 97 anys ha declarat als mitjans que la vacuna no li ha fet mal en absolut i que està molt contenta de poder posar-li-la. De fet, ha fet broma fins i tot: “perquè si no, amb el virus en dos dies me’n vaig al cementeri”.

Finalment, Planes ha ressaltat que “hui és un dia històric per a la residència i la veritat és que no imaginava que anava a alçar tanta expectativa. Estem contentíssims d’haver sigut els primers“, ha finalitzat.

Lo más leído

CatalanSpanish