Segorbe comptarà amb tallers d’animació per a impulsar la lectura entre els menuts

Inventar els seus propis personatges, conéixer els secrets que oculten els contes tradicionals, convertir-se en cuiners o cuineres, cercar xicotets éssers que s’oculten en les prestatgeries de la biblioteca o transformar-se en detectius… són algunes de les activitats que els xiquets i xiquetes de Segorbe podran gaudir a través dels tallers d’animació a la lectura impulsats per l’Ajuntament.
Amb l’objectiu de promoure la lectura entre els segorbinos més joves, els tallers, organitzats per la Regidoria de Cultura al costat de la Biblioteca Municipal, començaran el dia 3 de novembre i se succeiran cada setmana fins al 24 de novembre.
Així, Segorbe reunirà cada divendres, a partir d’aquesta setmana, als quals vulguen acostar-se a la Biblioteca Municipal a les 17.30 hores, per a ajudar als més xicotets a endinsar-se en una aventura en la qual ells mateixos es convertiran en protagonistes, a través de la identificació amb els personatges de ficció. Es proposa un acostament del xiquet al llibre d’una forma creativa i lúdica. En definitiva, una forma molt entretinguda de passar una estona en companyia d’amics i envoltats de llibres.
Cal destacar que per a assistir als tallers és necessari inscriure’s amb antelació en la Biblioteca Municipal a causa que les places són limitades.

CatalàEspañol