15.7 C
Valencia

Segorbe destinarà 228.000 € a la recuperació econòmica

Estes ajudes s'uneixen als 201.000 € per a empreses afectades per la pandèmia del COVID-19; els 750.000 € destinats a inversió; a la suspensió de la taxa d'ocupació de la via pública amb cadires, taules, mercat i materials de construcció; i a la rebaixa de la meitat de l'impost d'obres i del 95% en la zona inclosa en el PEPRI.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Les noves mesures van dirigides, entre altres sectors, al comerç, amb una dotació d’11.000 €, per a realitzar campanyes de promoció i modernització d’este, així com l’estímul del consum a través de diferents sortejos.

A la promoció turística es destinen 11.000 € per a la realització de campanyes publicitàries, principalment a la Comunitat Valenciana, millorar senyalització de fonts, monuments, Museu de Sogorbins Il·lustres, Criptes i difusió de la rehabilitació del Castell de l’Estrela.

- Publicitat -

A més, la compra de vehicles de tracció mecànica en establiments situats a Segorbe tindrà una dotació de 6.000 € i una ajuda directa de 200 €.

Per a foment de l’ocupació es destinen 85.000 € per cada aturat sogorbin que siga contractat per empreses locals per una duració mínima de 6 mesos, amb una ajuda de 700 € a l’inici del contracte.

- Publicitat -

A la millora de l’habitatge, tant de l’estructura (obra de paleta, pintura, lampisteria, fusteria, etc.) com de l’equipament (mobles, electrodomèstics, etc.), amb 85.000 € i una ajuda de 500 € per una inversió mínima de 1.500 € en empreses i comerços de Segorbe.

Per a garantir el manteniment i les noves mesures es destinen 30.000 € que finançaran els menús de més de 20 xiquets, la realització de l’Escola Municipal d’Estiu així com la continuïtat de les ajudes a la compra d’aliments als afectats per la pandèmia de la COVID-19 i alhora contribueixen a dinamitzar l’economia.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià