Segorbe obri el termini d’inscripció per a les Corts d’Honor de les Festes 2018

Les xiques de Segorbe ja poden inscriure's, per a formar part de les Corts d'Honor 2018, fins al 12 de gener.

AVL

L’Ajuntament de Segorbe obri avui el termini d’inscripció per a totes aquelles xiquetes i senyoretes, que vulguen formar part de les Corts d’Honor de les Festes 2018 i representar oficialment a la ciutat.
Des d’avui, i fins al 12 de gener, es podran presentar les sol·licituds en les oficines del consistori, presentant la documentació, que es detalla en les bases, pujades en la pàgina web municipal.
Com és habitual, el nombre màxim de components de les Corts, incloses les Reines i Dames, és de disset xiquetes o senyoretes. En la Cort Infantil, hauran de tenir edats compreses entre els 7 i 11 anys (complint-los l’any de la seua participació), mentre que en la Cort Major, el rang d’edat se situa entre els 17 i 24 anys.
Si hi haguera diverses candidates a Reines i Dames, aquestes seran triades mitjançant sorteig públic, per al que tindran preferència les xiquetes o senyoretes empadronades a Sogorb.
Com mana la tradició, l’emotiu acte d’elecció de les Reines, Dames i Corts d’Honor Major i Infantil per a les Festes Patronals de Segorbe 2018, que es realitzarà en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Segorbe. La data triada per a l’acte serà el pròxim 4 de març.

El Regidor de Festes, Enrique Máñez, anima a les segorbines, que ho desitgen “a inscriure’s i viure la inoblidable experiència de formar part de les Festes de Segorbe, des de la seua màxima representació, com a Reines, Dames o components de les Corts d’Honor”.

- Advertisement -
CatalanSpanish