Segorbe presenta la seua nova comissió de festes

Els actes festius de les pròximes Festes Patronals a celebrar del 31 d'agost al 15 de setembre

En tan sols 10 dies la regidora de Festes de l’Ajuntament de Segorbe, Estefanía Sales s’ha posat a treballar al costat dels seus dos companys d’Equip de Govern, Pepe Muñoz i Nacho Cantó i un grup de joves sogorbins, amants de Segorbe i les seues Festes que seran els encarregats de programar els actes festius de les pròximes Festes Patronals a celebrar del 31 d’agost al 15 de setembre.

Per tant, la nova Comissió de Festes la componen 14 joves: Fernando Borrás, Cristina Pórtoles, Mayte Giménez, Andrea Brunchú. Victoria Giménez, Inma Tenas, Ricardo Pascual, Ángel Palomar, Dani Palomar, Manuel Hernando, Andrés Tenas, Raquel Flor, Nacho Cantó i Jorge Bonillo.

Rovira  

De la Presidència de la Comissió s’ocuparà la Regidora de Festes, Estefanía Sales, El Vicepresident és Ricardo Pascual i de les funcions de Secretari, s’encarregarà Ángel Palomar. Els Delegats de la Cort Major són: Ricardo Pascual i Cristina Pórtoles i de la Cort Infantil: Ángel Palomar i Raquel Flor.

Estefanía Sales, agraeix la disposició dels membres de la nova comissió, i valora molt positiva les reunions que han mantingut, “és molt gratificant comptar amb un grup de joves tan compromés i il·lusionat amb Sogorb. Es percep l’amor que tenen per la seua ciutat i les seues tradicions festives i, estic segura que estarem a l’altura que les festes mereixen. No hem d’oblidar que tenen els màxims guardons, Festes d’Interés Turístic Nacional, les festes patronals i Festes d’Interés Turístic Internacional, així com Bé d’Interés Cultural Immaterial, L’Entrada de Bous i Cavalls (…) l’objectiu de la Comissió de Festes, és treballar i aconseguir unes festes dignes, com es mereix Sogorb, els seus veïns i visitants”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela