13.1 C
Valencia

Milloren la seguretat de l’enllaç de la CV-10 amb la CV-20 en el terme municipal d’Onda

La Conselleria ha iniciat el condicionament del carril d'acceleració sentit Castelló des de la glorieta de l'enllaç a la CV-10.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha iniciat el condicionament del carril d’acceleració sentit Castelló, de l’enllaç de la CV-10 amb la CV-20 en el terme municipal d’Onda.

L’objectiu d’estes obres és millorar les condicions de conducció dels usuaris i usuàries i solucionar d’esta manera els problemes de seguretat viària existents actualment. Així, esta actuació s’enquadra en el compromís que té la Conselleria amb l’increment de la seguretat en la xarxa de carreteres de la Generalitat.

Estes obres, que s’efectuaran en el ramal d’incorporació des de la glorieta de l’enllaç a la CV-10, suposaran una inversió aproximada de 350.000 euros i tenen un termini d’execució de tres mesos.

L’actual intersecció de les carreteres CV-10 i CV-20 es resol amb quatre enllaços que permeten al seu torn tant l’accés a una glorieta superior en el tronc de l’autovia CV-10 com la incorporació directa entre les carreteres, a fi de descongestionar la rotonda superior.

- Publicitat -

Esta disposició funciona adequadament i permet que el trànsit prenga les direccions que necessita sense comprometre altres moviments. No obstant això, en l’enllaç existent entre la CV-20 i la CV-10, utilitzat pels vehicles que es dirigeixen a Castelló, la longitud insuficient d’este carril d’incorporació a l’autovia CV-10 ha generat problemes de seguretat viària, donat l’alt percentatge de vehicles pesants que es registra en este tram de l’autovia, a més de ser un tram amb traçat en corba.

L’actuació que ha programat la Conselleria d’Obres Públiques consisteix a allargar el carril d’acceleració actual d’uns 140 metres de longitud, compost per 70 metres de carril i 70 metres de tascó, fins a aconseguir una longitud de 420 metres, amb 285 metres de carril i 135 de tascó, conferint un major grau de seguretat als vehicles que s’incorporen a la CV-10 en sentit Castelló.

- Publicitat -

Les carreteres CV-10 i CV-20 formen part de la Xarxa Bàsica de Carreteres de la Comunitat Valenciana. La CV-10 recorre de sud a nord la província de Castelló, comunicant l’A-7 a la Vilavella amb l’N-232 a la Jana, amb una d’uns 42.580 vehicles i un 20,6% de pesats entorn de l’enllaç.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,336FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

CSIF denúnica que Sanitat empra el personal de reforç Covid per a cobrir baixes en Emergències

El sindicat exigeix a Conselleria que cobresca amb la borsa d'ocupació i no amb reforços covid-19 les baixes en el Servei d'Emergències i adverteix que esta mesura de Sanitat suposa "afeblir els recursos davant una recrudescència de la crisi sanitària"

Showcooking “Cuina amb torró” a Xixona amb la xef estrela Michelín Susi Díaz

La coneguda xef,ambaixadora aquest any de la Fira de Nadal, ha elaborat una demostració de cuina amb torró, amb la presència de l'alcaldessa Isabel López i dels estudiants del Cicle Formatiu de Pastisseria i Fleca de la localitat.

Il·lumina Teulada Moraira, compra comerç local

És la campanya comercial de l'Ajuntament de Teulada Moraira per este Nadal.

Detingut el presumpte agressor sexual que va atacar a una menor en el portal del seu domicili a Alcoi

Els investigadors van aconseguir en menys de 48 hores identificar i detenir a l'agressor, que ja comptava amb antecedents policials per delictes contra la llibertat sexual.

Borriana recorda que Sant Nicolau i Els Reis d’Orient també poden comprar als comerços locals

L'alcaldessa ja ha anunciat als més menuts que està "escrivint una carta als Reis per a dir-los que Borriana els espera amb els braços oberts" i que es manté l'escoleta i el campus de Nadal encara que amb places limitades i distribució en grups d'aforament reduit
- Advertisement -

: Valencià