Reforçada la seguretat en el pas de vianants de la CV-32 a Museros

museros

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori reforçara la seguretat del pas de vianants de la CV-32 a l’altura de Museus, segons ha informat el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, a l’alcaldessa de la localitat, Cristina Civera, durant la reunió mantinguda avui.

En aquest pas de vianants, ha explicat el director general, s’incorporara “un sistema semafòric mentre s’acaba el projecte de construcció de la duplicació i millora de la seguretat de la CV-32 que inclou un pas inferior per a vianants format per tres marcs per a creuar passant per l’anell interior de la futura rotonda”.

PublicitatTroballengua  

Aquest reforç addicional consistirà en un sistema semafòric dotat de polsadors, detectors volumètrics i dispositius acústics per a invidents i, com ha assenyalat Domingo, “es tracta d’una mesura immediata per a reforçar el sistema de seguretat que ja va instal·lar la conselleria és aquest pas, així com en uns altres de la xarxa de carreteres de la Generalitat, per a garantir la seguretat viaria dels usuaris més vulnerables, açò és, vianants i ciclista”.

Concretament, en el PK 4+500 de la carretera CV-32, a Museros, es va instal·lar un sistema de seguretat dels denominats intel·ligent que està reforçat amb il·luminació i senyalització per a alertar als conductors de la presència de persones que creuaran la calçada.

En aquest sentit, el director general ha indicat que “aquest sistema de seguretat s’ha instal·lat en diversos punts de la xarxa de carreteres de la Generalitat, amb uns resultats excel·lents, ja que contribueix a l’increment de la seguretat i a calmar el tràfic, prevenint i reduint la sinistralitat, especialment en hores de baixa lluminositat”.

Així mateix, Domingo ha afegit que “les actuacions de millora de la seguretat viària constitueixen un aspecte fonamental en la gestió de les carreteres de la Generalitat i amb l’engegada de totes aquestes actuacions es fa un pas més en el compliment d’aquest del seu objectiu”.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana