‘Fes-te un selfie en la Biblio’, una iniciativa de la biblioteca pública Joan Fuster d’Almenara, que es premiarà amb llibres

La Biblioteca Municipal Joan Fuster d’Almenara ha començat la campanya ‘fes-te un selfie en la Biblio’ amb l’objectiu de potenciar la lectura i celebrar el dia del llibre el pròxim 23 d’abril. La campanya persegueix que es realitzen ‘selfies’ llegint, bé en la Biblioteca Municipal Joan Fuster o en qualsevol altre lloc, i es remeten a la mateixa per a participar en el sorteig d’un lot de llibres per cadascuna de les tres categories establides, la d’adults, juvenil o infantil.

Per a participar en el sorteig les persones interessades, abans del 20 d’abril, han de fer-se un ‘selfie’ bé en les instal·lacions de la biblioteca, o amb el seu llibre favorit, i a partir d’ací hauran d’enviar-lo a la Biblioteca Municipal a través de tres vies: portant-lo imprés, enviant-lo al correu electrònic [email protected] o bé compartir-lo en el Facebook de la Biblioteca Pública d’Almenara. També és important indicar les dades de contacte, perquè es dipositaran les mateixes en una urna, per al sorteig dels tres lots de llibres que se celebrarà el 23 d’abril, coincidint amb el dia del llibre.

Finalment destacar que tots els ‘selfies’ enviats s’imprimiran amb l’objectiu de crear en la mateixa biblioteca un mural perquè puguen ser contemplats per totes les persones que s’acosten fins a les instal·lacions.

CatalanSpanish