El cicle ‘Sendes de l’Alcora’ torna aquest diumenge, pels amants de la natura

"Es tracta d'una iniciativa que, a més de fomentar la pràctica esportiva, permet conéixer i gaudir del ric patrimoni natural de la localitat".

600

El cicle ‘Sendes de l’Alcora’ torna aquest diumenge amb una nova proposta. Es tracta d’una ruta oberta recentment per l’Ajuntament, a través de Viunatura, que arriba fins a la població veïna de Figueroles.

L’hora d’eixida serà a les 8.30 i el punt de quedada, els Jardins de la Vila. Es recorrerà una distància aproximada de 13 quilòmetres seguint l’itinerari: Passeig Baix la Vila, camí de l’Assut, molí del pantà, senda “La Ferrisa”, Pla del Vinyé, Figueroles. I la volta per Pla del Vinyé, la Foia, camí de l’Assut, l’Alcora.

Està previst que l’esmorzar es realitze en una zona recreativa prop del riu Llucena.

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i la regidora d’Esports, Ana Huguet, animen a la participació el diumenge, assenyalant que “és una gran oportunitat per conéixer aquesta nova ruta, molt demandada pels senderistes”.

Així mateix, destaquen la col·laboració del Centre Excursionista ‘Sendes de l’Alcora’, una iniciativa que “a més de fomentar la pràctica esportiva, ens permet conéixer i gaudir del ric entorn natural, amb el qual compta la nostra localitat”.