18.9 C
Valencia

Segon dia sense ingressos per coronavirus als hospitals de la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana registra 1 mort amb coronavirus, 14 nous casos i encadena el seu segon dia sense ingressos.

- Publicitat -AVL

La Comunitat Valenciana registra el segon dia consecutiu sense ingressos en hospitals per coronavirus. Esta dada se suma al de pacients curats, que quintupliquen al nombre de nous casos detectats en les últimes 24 hores.

D’esta manera, s’han registrat 73 altes i només 14 nous casos, per la qual cosa el total de persones curades s’eleva ja a 13.828. La distribució per províncies és la següent: 1.645 en la de Castelló, 4.795 en la d’Alacant i 7.383 en la de València. A elles cal sumar altres 5 corresponents a desplaçats.

En estos moments hi ha només 98 persones ingressades en tota la Comunitat Valenciana, 12 d’elles en UCI: 8 a la província de Castelló, sense pacients en UCI; 37 a la província d’Alacant, d’ells 6 en l’UCI; i 53 a la província de València, d’ells 6 en l’UCI.

Quant a casos positius nous, des de l’actualització d’este diumenge s’han detectat 14 casos a través de PCR, que eleven a 11.418 el total de positius des que va començar la pandèmia. El desglossament per províncies és este: 2 a Castelló (1.593 en total); 1 a la província d’Alacant (3.941 en total); i 11 a la província de València (5.879 en total). D’altra banda, cal sumar també 5 no assignats de dies anteriors (tres anteriors s’han reassignat hui a la província de València).

En estos moments, queden actius 2.186 casos, un 12,5% de tots els casos detectats des de l’inici de la pandèmia.

El nombre d’altes de professionals sanitaris és de 2.256 i el nombre total de positius en professionals en estos moments és de 509.

S’ha notificat una nova defunció per coronavirus, per la qual cosa el total ascendeix a 1.459 persones: 224 a la província de Castelló, 507 en la d’Alacant i 728 en la de València.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ha sigut de 392.967, de les quals 278.364 han sigut a través de PCR i 114.603 a través de test ràpid.

Actualització de la situació en residències

Actualment hi ha algun cas positiu en 42 centres: 7 a la província de Castelló, 8 en la d’Alacant i 27 en la de València.

· Residents nous positius: 1
· Treballadors nous positius: 1
· Residents morts: 1

En estos moments, es troben sota vigilància activa de control sanitari 28 residències en la Comunitat Valenciana: 8 a la província de Castelló, 7 a la província d’Alacant i 13 a la província de València.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,723FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià