Sentandreu queda marginat de la candidatura de VOX

El fundador de Coalició Valenciana ha comunicat que ni ell ni cap membre de la seua 'Coordinadora Valencianista' formarà part de cap llista electoral.

El president de la Federació Coordinadora d'Entitats Culturals del Regne de València (FCECRV), Juan García Sentandreu, és apartat per agents de la Policia Nacional després d'intentar pintar de blanc el mur de Jesuïtes. EFE
Publicitat

El polític Juan Garcia Sentandreu no formarà part de cap llista electoral de Vox. Així ho ha comunitat qui va ser el fundador de Coalició Valenciana en les seues xarxes socials. Sentandreu va ser denunciat davant el comité de garanties de la formació ultradretana el passat 17 de juliol quan pressumptament va iniciar una campanya de propaganda per tal de convertir-se en el cap de llista per l’Ajuntament de València.

Sentandreu, en un primer moment, volia reeditar la fracassada opció electoral de Coalició Valenciana per a presentar-se a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques, encara que envoltat dels partits valencianistes. Però la seua aposta inicial va acabar en naufragi la passada primavera perquè les formacions valencianistes més assentades li van mostrar l’esquena. També va tractar de negociar amb Vox per a acudir als pròxims comicis en coalició amb este partit, però esta possibilitat va ser frustada. Finalment Sentandreu va optar per abandonar el seu projecte i afiliar-se a Vox amb l’objectiu de ser el candidat a l’Ajuntament de València.

PublicitatRovira  
PublicitatJuega Limpio Orihuela