22.4 C
Valencia

El SEPE ha abonat més de 600.000 prestacions a la Comunitat Valenciana

El SEPE ha reconegut i abonat 601.752 prestacions a la Comunitat Valenciana des de l'inici de la crisi sanitària, de les quals més de 430.500 corresponen a expedients d'ERTO.

- Publicitat -AVL

El SEPE ha reconegut i abonat 601.752 prestacions a la Comunitat Valenciana des de l’inici de la crisi sanitària, de les quals més de 430.500 corresponen a expedients d’ERTO.

Per províncies, a Alacant s’han abonat 184.596 prestacions, de les quals 119.077 són ERTEs; a Castelló s’han reconegut 70.515 prestacions, de les quals 49.964 són ERTEs a València, s’han recolzat 346.641 prestacions, de les quals 261.542 són ERTEs.

La Comunitat Valenciana concentra, al costat de Catalunya, Madrid i Andalusia, el major nombre de subsidis reconeguts.
La delegada de Govern a la Comunitat Valenciana, Glòria Calero, ha indicat que gràcies a estes prestacions que contemplen els subsidis d’atur i les dels afectats per ERTEs, s’ha contribuït “a frenar l’impacte econòmic i social generat per la crisi sanitària de l’ COVID-19 “.

La figura dels ERTEs, segons ha dit Calero, “formen part de l’escut social que este Govern ha desplegat perquè ningú es puga quedar enrere”. Els ERTEs, ha afegit, “han actuat en una doble direcció: estan permetent que es mantinga l’activitat de l’empresa, en estalviar les despeses de salaris i, en bona part, de cotitzacions, i garanteixen, al seu torn, els llocs de treball”.

En l’àmbit nacional s’han reconegut més de 5,2 milions de prestacions des de l’inici de la crisi sanitària, el 16 de març, de les quals un total de 3.748.009 corresponen a expedients d’ERTO, que ja estan abonats gràcies al conveni signat pel Ministeri de Treball i Economia Social i les entitats financeres. El SEPE ha reconegut el 98,5% de les sol·licituds rebudes, quedant pendents noves prestacions o les que han arribat al Servei Públic d’Ocupació Estatal amb errors que han de ser esmenats.

Durant el mes de maig la xifra total de prestacions abonades, per part de Servei Públic d’Ocupació Estatal, ha ascendit en l’àmbit nacional a 5.988.572, de les quals 791.921 són noves prestacions. El total inclou les prestacions per desocupació i els afectats per un ERTO, inclosos els que van tornar totalment o parcialment a l’activitat durant el mes de maig. L’import total abonat per estes prestacions ha ascendit, al mes de maig, a 5.121.000 d’euros.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,705FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià