lunes, 24 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Estañ serà el nou capdavanter de Podem a la Comunitat

El sector crític s’ha imposat en les eleccions primàries a les altres aspirants, la senadora i membre del Consell Ciutadà Estatal, Pilar Lima i la síndica adjunta en les Corts Valencianes, Fabiola Meco.

No existeix confirmació oficial de les dades des de l’adreça estatal ni autonòmica, el nou capdavanter de la formació habitada en l’autonomia hauria aconseguit una àmplia victòria que li situaria en els límits de la majoria absoluta.

Així doncs, en el nou Consell Ciutadà Valencià (CCV) de Podem estaran integrats un bon nombre de membres de la llista de Estañ com els diputats en les Corts Valencianes Sandra Mínguez (1), Daniel Geffner (2) o César Jiménez (14), la regidora d’Educació en l’Ajuntament de València, María Oliver (11), o el senador, Ferran Martínez (4).

El dissabte es va superar el mínim de 6.467 persones inscrites per a votar l’elecció de la nova Secretaria General i l’adreça autonòmica de la formació. Els inscrits han pogut votar al llarg d’una setmana, que va començar diumenge passat 14 de maig i va finalitzar el dia 20.

Últimas noticias

Contenido relacionado