8:41 pm - Wednesday, 15 July 2020

Sergi Pérez Serrano, nou gerent de l’IVAM

- Publicidad -Reciplasa

Sergi Pérez Serrano ha sigut nomenat com a nou gerent de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) de València, a proposta de la Presidència del Consell Rector del museu que ostenta el conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

OHCultura
Ars Volants
Benicassim
Borriana
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

Sergi Pérez Serrano ha sigut nomenat com a nou gerent de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) de València, a proposta de la Presidència del Consell Rector del museu que ostenta el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

Després del procés de selecció obert al març, el seu nomenament va ser acordat en el consell de l’IVAM celebrat el passat 4 de juliol, segons la resolució que publica aquest dimecres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), firmada pel director de la galeria, José Miguel García Cortés.

El contracte laboral de Pérez Serrano es va formalitzar una setmana després, el passat 11 de juliol, sobre la base del Decret 1/2011 del Consell, de mesures urgents de règim econòmic financer del sector públic empresarial i fundacional.

Entra a la Gerència de l’IVAM després de l’autorització de la direcció general de Pressupostos de la Generalitat, en compliment del Decret 95/2016 de regulació, limitació i transparència del règim del personal directiu del sector públic instrumental i de conformitat amb la Llei 1/2018 reguladora de l’Institut Valencià d’Art Modern.

La convocatòria del procés de selecció determinava que el nou gerent es vincularia a l’entitat cultural per un contracte d’alta direcció, amb un règim de dedicació exclusiva i unes retribucions equivalents a les previstes en les corresponents lleis de pressupostos de la Generalitat per a cada exercici.

Aquesta selecció s’ha dut a terme atenent els principis i criteris enumerats en la normativa de regulació, limitació i transparència del règim del personal directiu del sector públic instrumental del Govern valencià.

Com a requisits, titulació oficial universitària superior, solvència acadèmica, professional i tècnica; experiència en l’acompliment de llocs de responsabilitat en la gestió pública o privada; capacitat de lideratge per a planificar, implementar i revisar estratègies, polítiques i programes que facen possible aconseguir per part de l’IVAM la seua missió i objectius a través d’una gestió amb indicadors.

També s’ha tingut en compte la capacitat de comunicació i negociació, la formació en igualtat de gènere, el coneixement d’idiomes, especialment de les cooficials de la Comunitat Valenciana, i qualsevol altre mèrit específic relacionat amb les funcions assignades al càrrec de gerent de l’Institut Valencià d’Art Modern.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

L’atenció ciutadana al Palau de la Festa supera els 5.000 tràmits en un mes

Fins a huit departaments municipals han traslladat el personal d'atenció a la nova ubicació, que va entrar en funcionament el 15 de juny, i on hi ha 34 taulells

Detenen a la Vila Joiosa a un autor de diversos robatoris amb força en cases

La col·laboració ciutadana ha sigut clau per a la detenció del presumpte lladre, que ha sigut detingut per la Policia Local. És d'origen algerià i té antecedents per robatoris en altres comunitats.

Dénia s’adhereix a la iniciativa de “Platges sense fum”

La zona s’hi senyalitzarà amb banderoles i uns panells informatius. A més, a l’inici i quan finalitza el tram, s’instal·laran uns cendrers que conviden a qui vullga quedar-s’hi o travessar-lo a apagar el cigarret.

Castelló registra 5 nous casos covid i baixa a 18 les persones hospitalitzades

S'han donat 60 altes a tota la Comunitat i per vuité dia consecutiu no s'ha registrat cap defunció per coronavirus.

Gandia suma ja 10 positius en un nou brot familiar de covid

La província de València registra 15 dels 23 nous casos que comptabilitza la Comunitat des de l'última actualització de dades oficials de la Conselleria.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià