Serra: “Tania Baños deuria reivindicar la construcció del col·legi del barri Carbonaire”

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha exigit a l’alcaldessa i els seus socis de govern fermesa davant el Consell de Ximo Puig i Mónica Oltra per a la construcció del CEIP Rosario Pérez. El portaveu del PP local, Herminio Serra, ha assegurat que “Tania Baños hauria de deixar de costat els interessos partidistes i hauria d’exercir d’alcaldessa davant el Consell per a reivindicar la construcció del col·legi del barri Carbonaire”.

Herminio Serra ha recordat que en 2015, durant la precampanya electoral, Tania Baños va assegurar que reivindicaria l’obra del col·legi, per açò, “li exigim que complisca la seua paraula i demane a Ximo Puig el nou Rosario Pérez”. Per a açò, el PP de la Vall d’Uixó ha reclamat al tripartit que es desmarque del pla Edificant que ha presentat el Consell que “pretén delegar en els ajuntaments la construcció dels col·legis”. “Si la Conselleria d’Educació té les competències, demanem a Tania Baños que deixe de costat aquest pla i destine els recursos materials i tècnics de l’ajuntament a realitzar actuacions en les quals el consistori té competències i que siga el Consell el que es faça càrrec de construir el col·legi Rosario Pérez”.

Aquesta reivindicació s’inclou en el decàleg d’objectius de legislatura que el Partit Popular de la Vall d’Uixó va presentar en el ple sobre l’estat de la ciutat.

Herminio Serra ha assegurat que “el Consell, no content amb discriminar a la Vall en els pressupostos en atorgar-nos una de les inversions per habitant més baixes, ens ninguneja en matèria educativa perquè no té cap compromís per a construir el col·legi Rosario Pérez”.

Per als populars, “en aquesta legislatura els únics centres construïts van ser licitats pel Partit Popular, entre ells l’IES Honori Gracia. Per tant, dels 124 col·legis nous que va prometre Ximo Puig, no s’ha realitzat cap”.

 

CatalàEspañol