viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El SERVEF dona 53.242 euros a Alzira per la contractació de dos Orientadors Laborals

L’Ajuntament d’Alzira rep una subvenció del SERVEF de 53.242 euros per a la contractació de dos Orientadors Laborals.

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA rep una subvenció del SERVEF de 53.242 euros per a la contractació de dos Orientadors Laborals amb l’objectiu de reforçar i ampliar el servei d’orientació a les persones aturades.

L’objectiu d’aquest servei és fomentar les habilitats dels desocupats, per millorar les possibilitats d’inserció laboral, i l’acompanyament en aquesta cerca. Les orientadores desenvoluparan la seua labor de forma individualitzada, realitzant itineraris d’inserció individualitzats, suport en la recerca activa d’ocupació, realització del currículum, com enfrontar-se a una entrevista, etc.

Aquest servei per a l’execució d’accions d’orientació laboral i suport en la recerca de feina tindrà una duració de 6 mesos per tal d’atendre a unes 250 persones aturades de llarga duració, inscrites en el SERVEF.

En paraules del regidor Ivan Martínez, amb aquest nou servei facilitem i posem a l’abast de la ciutadania una nova eina per a promoure i generar ocupació, ja que patim una situació d’atur greu. Aquesta és una iniciativa pensada especialment per a aturats/des de llarga durada que es troben en situació de vulnerabilitat, a través d’IDEA, que amplia d’aquesta manera la seua carta de serveis

Últimas noticias

Contenido relacionado