El Servei d’Ocupació de Morella publicarà més de 30 llocs de treball

El Servei d’Ocupació Local de Morella treballa per a tramitar i publicar més de 30 llocs de treball en els pròxims mesos, per a diferents perfils professionals i amb una duració mínima de sis mesos
El tinent d’alcalde, Rafa Pallarés, ha destacat que “es tracta d’un servei que facilita les gestions a aquelles persones que busquen feina i a les organitzacions i empreses que ofereixen llocs de treball”. Així, l’edil ha comentat que “el Servei d’Ocupació Local de Morella és molt important per a tramitar totes les ofertes que arriben i que són d’interés per als ciutadans, tant per a treballar a la ciutat com arreu de la comarca”.
Pallarés ha volgut “animar totes les persones interessades a demanar més informació a l’ajuntament, ja que hi ha places amb diferents perfils professionals i un total de 34 llocs de treball”. A més, ha aprofitat per a “agrair la tasca que realitzen des d’aquest servei per a fomentar el treball de la nostra zona”.
El taller d’Ocupació dels Ports ha convocat 10 places per a un taller relacionat amb activitats auxiliars a vivers i jardins. Aquest té una duració de 12 mesos i es realitza a Cinctorres, Vilafranca, Morella i Forcall. A més, també hi ha tres llocs de treball per a cobrir les places de director, professor i auxiliar administratiu.
La Taula del Sénia també realitza un taller amb 10 places per a alumnes. Aquest tracta de la realització d’activitats auxiliars de conservació i millora de muntanyes i aprofitaments forestals. A més, també s’han de cobrir les places de director, docent i docent de suport per a aquest taller.
L’ajuntament de Morella ofereix quatre llocs de treball per a la brigada forestal. Aquests tenen una duració mínima de 6 mesos. A més, els programes EMCORD i EMCORP, per a parats de llarga duració el primer i per a majors de 30 anys el segon, ofereixen un total de 4 llocs de treball amb l’objectiu de reforçar les brigades municipals en tasques de neteja, obres i jardineria amb una duració mínima de 6 mesos.
Les persones interessades poden obtenir més informació a les oficines de l’ajuntament de Morella. També es poden posar en contacte amb el Servei d’Ocupació Local a través del telèfon 964 16 00 34 o al correu electrònic [email protected]

CatalàEspañol