16.4 C
Valencia

Els serveis d’Emergències salven la vida d’un home a Gandia

Diversos facultatius del CICU van salvar la vida d'un home de 58 anys ahir després de patir una parada cardiorespiratòria a Gandia.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Diversos facultatius del CICU van salvar la vida d’un home de 58 anys ahir després de patir una parada cardiorespiratòria a Gandia.

A les 22.10 hores d’ahir es va sol·licitar la intervenció del CICU per a assistir a un home en parada cardiorespiratòria en el seu domicili de Gandia.

Després de rebre l’avís, el CICU va mobilitzar una unitat del SAMU i una unitat de SVB.

Mentre arribaven els recursos sanitaris, un metge coordinador del CICU va activar el protocol telefònic de reanimació cardiopulmonar (RCP). D’esta manera, el facultatiu va donar les indicacions oportunes a la dona del pacient perquè li realitzara les maniobres de RCP bàsica.

- Publicitat -

Gràcies a això i juntament amb la intervenció de l’equip mèdic del SAMU que a la seua arribada va continuar amb la RCP avançada i altres tècniques de recuperació, es va aconseguir revertir la parada cardíaca en l’home de 58 anys.

Després de ser estabilitzat, el pacient va ser traslladat en l’ambulància de suport vital avançat a l’hospital Francesc de Borja de Gandia, on roman ingressat amb pronòstic reservat.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,559FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià