Serveis socials de Rocafort no té expedients sobre els menors morts

Tampoc els consta que la família, l'habitatge de la qual està situat en la veïna localitat de Godella, tinguera cap ajuda del Consistori de Rocafort

Els serveis socials de la localitat valenciana de Rocafort no tenen cap expedient obert sobre la família que els seus dos fills menors van ser trobats morts este dijous a Godella, el major dels quals, de tres anys i mig, estava escolaritzat en el col·legi públic Sant Sebastià de Rocafort.

Així ho han indicat a EFE fonts municipals, que han precisat que tampoc els consta que la família, l’habitatge de la qual està situat en la veïna localitat de Godella, tinguera cap ajuda del Consistori de Rocafort.

L’Ajuntament té constància que l’any passat la mare dels xiquets va treballar durant tres mesos, mentre estava embarassada, com a auxiliar de neteja, a través de la borsa de treball municipal en el qual estan inscrites un centenar de persones i a les quals es va cridant de manera rotativa per a treballar períodes de tres mesos.

A més, la mare dels xiquets va complir fa anys a la biblioteca de Rocafort una pena de treballs en benefici de la comunitat, mentre que el pare va estar treballant en un restaurant d’este municipi.

L’alcalde de la localitat, Víctor Jiménez, ha contactat amb la família de la mare dels menors, que resideix a Rocafort, per a traslladar-los el pesar per la mort dels xiquets.

CatalàEspañol