19:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El servici de mobilitat sostenible ha obert nou carril bici en el pont de l’Assut d’Or a València

Esta connexió té una particularitat i és que, contràriament a la resta de les executades fins el moment, cada sentit de circulació es situa, en este cas, a una banda de la passarel·la per a vianants del pont. El motiu han estat els criteris de seguretat per aconseguir una major separació de la calçada per on van els vehicles. La senyalització que indica cada sentit de la circulació ha finalitzat este migdia.

Així doncs, a la connexió de carril bici entre l’avinguda dels Tarongers i Eugènia Vinyes es suma la del Pont de l’Assut de l’Or, així com una de les transversals de Blasco Ibáñez. Esta última connecta el carrer del Dr. Rodríguez Fornos –paral·lel a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació- amb la Facultat de Psicologia i, tal i com s’està fent en les transversals de Blasco Ibáñez, els trams de carril bici s’estan ubicant sobre calçada per a que, tant vianants com ciclistes, tinguen el seu propi espai de circulació segura.

A més de les obres en actiu de l’Anell Ciclista i les de l’Ampliació de la Xarxa Ciclista –avinguda del Cid, Sant Vicent i Armando Palacio Valdés amb Doctor Moliner-, fins el dia de hui, ja s’han obert set connexions, és a dir, exactament la meitat de les que hi ha en execució i que donen continuïtat a un itinerari ciclista.

Últimas noticias

Contenido relacionado