S’esclareixen una vintena de robatoris amb força en vehicles a la comarca de L’Horta Nord

En el marc del Pla contra els robatoris en habitatge i vehicles, des del passat mes de febrer d’aquest any, la Guàrdia Civil venia investigant diversos robatoris amb força ocorreguts en vehicles de la comarca de L’Horta Nord, on autor o autors desconeguts, accedien a l’interior del vehicle mitjançant el forçat d’una de les finestretes.
Per això, es va iniciar l’operació “INTERCEPTOR”, per part de components de la Guàrdia Civil de Massamagrell, a fi de poder identificar, localitzar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets.
Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes per part dels agents encarregats del cas, es va poder comprovar que es tractava de 3 persones, les quals cometien aquests robatoris a la nit en vehicles estacionats en la via pública i que no cridaren molt l’atenció.

Fase d’explotació i registre practicat.

La fase d’explotació d’aquest operatiu culminà amb la detenció dos homes i un tercer investigat, tots de nacionalitat espanyola, i d’edats compreses entre els 18 i 43 anys, com a presumptes autors de delictes de robatori amb força en vehicles.
Aquests detinguts cometien els robatoris a la nit intentant passar desapercebuts i en vehicles aparcats en les vies públiques d’aquestes poblacions.
Aquestes persones intentaven vendre els objectes sostrets dels vehicles que robaven, arribant a consumar la venda d’aquests articles en alguna ocasió a través de pàgines en internet de venda d’articles de segona mà.
Fins al moment la Guàrdia Civil ha pogut esclarir 20 robatoris amb força comesos pels detinguts.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 1 de Massamagrell.

CatalanSpanish