21:10 - domingo, 1 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

S’esfondra un edifici de quatre plantes en el centre històric de Xixona

Un edifici de quatre plantes del centre històric de Xixona (Alacant) s’ha esfondrat avui i, segons les primeres dades, no hi ha constància de víctimes mortals, encara que una persona ha sigut rescatada pels bombers i la Policia Local en quedar atrapada en el primer pis.

L’immoble desplomat està situat en el carrer Galera i el succés ha ocorregut poc abans de les 11.00 hores per causes encara desconegudes, segons han informat Efe fonts de la Policia Local i del Consorci Provincial de Bombers.
Com a conseqüència de l’ensulsiada, una persona ha quedat atrapada, pel que sembla en una balconada del primer pis, i ha hagut de ser rescatada amb una escala pels bombers i la Policia Municipal. L’home de 43 anys ha resultat ferit per contusions en un costat i ha sigut derivat per una unitat de suport vital bàsic (SVB) a l’Hospital Universitari Sant Joan d’Alacant.
Fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (Cicu) han indicat a Efe que una persona -es desconeix si es tracta de la mateixa- està sent traslladada en aquests moments a un centre hospitalari.

Després de ser alertat, el Consorci Provincial de Bombers ha mobilitzat immediatament “un tren d’eixida complet”, format per quatre vehicles del parc de Sant Vicent del Raspeig, i també l’helicòpter Alfa 1. EFE

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado