S’estableix un gran dispositiu de seguretat en ocasió del “Medusa Sunbeach Festival”

La Guàrdia civil amb motiu del “Medusa Sunbeach Festival” de Cullera recomana la descàrrega de l'aplicació Alercops Festivals per a una major seguretat.

Des del 7 d’agost i fins el pròxim dia 12 se celebrarà la sisena edició del “Medusa Sunbeach Festival” a Cullera.

Com a anys anteriors la Guàrdia Civil va ha ser l’encarregada en col·laboració amb Policia Local, Unitat Adscrita de la Policia de la Comunitat Valenciana i Seguretat privada del festival, s’encarregarà de garantir la seguretat d’aquest esdeveniment.

Rovira  

Aquest important operatiu aquesta format per agents de: Unitats de Seguretat Ciutadana, tant genèriques com especialitzades. Subsector de Trànsit. Unitats de Grup de Reserva i Seguretat. Equips de Policia Judicial i Informació. Helicòpters del Servei Aeri amb sistema de captació i transmissió d’imatges. Tècnics Especialistes en desactivació d’Explosius. Unitats canines d’explosius i estupefaents. Patrulles de Seprona. Servei Marítim. Geas.

El dispositiu durant els sis dies comportara un desplegament de més de 750 Guàrdia Civils i potenciat més els dies 9, 10 i 11.

S’investigara enguany encara més, tant en el propi recinte com els voltants la vigilància i seguretat per a evitar tot tipus de conductes il·lícites en particular les relacionades amb agressions sexuals.

Per a afavorir la comunicació entre el ciutadà i les forces de seguretat la Guàrdia Civil de València recomana la descàrrega i instalaciondel seu dispositiu movil de l’aplicació “ALERCOPS FESTIVAL”.

AlertCops és un servei, prestat a través d’una app en dispositius Telèfon intel·ligent, que possibilita un canal directe amb les forces policials, per a comunicar un fet del qual s’és víctima o testimoni. És discret, eficaç i complementari al canal telefònic existent.

Durant la celebració del Medusa Festival permetrà establir trucades i alertes geoposicionades amb fotos i vídeos per a una atenció immediata i habilita un xat directe (tipus WhatsApp) amb el centre d’atenció de GC que atendrà les alertes a València en coordinació amb els efectius desplegats en l’operatiu.

PublicitatJuega Limpio Orihuela