Set manifestacions recorreran la Comunitat Valenciana durant el Primer de Maig

El lema serà 'La lluita continua'

Foto: @ccoopv

CCOO-PV i UGT-PV han presentat este divendres la manifestació de l’1 de Maig i el seu recorregut. Els dos sindicats han destacat que les reivindicacions seran les mateixes “guanye qui guanye en les eleccions el dia 28”, encara que han reconegut que este Primer de Maig estarà marcat pels comicis tant generals com autonòmics que tindran lloc tres dies abans.

Dimecres que ve set marxes recorreran tot el territori valencià. A Alacant, la manifestació començarà a les 11:30h i eixirà de l’IES Jorge Juan; a Alcoi, la concentració eixirà a la mateixa hora des de l’Albereda; a Elx, la marxa començarà en la plaça de Barcelona a les 11:00h; a Santa Pola, la concentració serà a les 11:00h en la plaça de la Constitució; a Castelló de la Plana, la manifestació s’iniciarà a les 11:30h al carrer de Sant Lluís; a Vinaròs, la marxa començarà a les 11:30 al Ajuntament i a València serà a les 11:30h en la plaça de Sant Agustí.

Rovira  

El lema d’este Primer de Maig serà ‘La lluita continua‘. Els treballadors prendran el carrer per a reivindicar millores salarials, millores de les condicions, més ocupació i més seguretat laboral. A més, també s’aprofitaran estes marxes per a reivindicar una reforma del finançament autonòmic i un augment de les inversions, ja que la Comunitat Valenciana és una de les més maltractades en este sentit.

Els sindicats han animat als treballadors tant a manifestar-se l’1 de Maig com a participar en les eleccions el dia 28 d’abril i han assenyalat que ells es defineixen com a “demòcrates”, per la qual cosa assumiran el resultat dels comicis, encara que no el compartisquen. “Nosaltres ens manifestem en contra de polítiques concretes i no de partits”, han indicat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela