12.3 C
Valencia

La Seu Universitària de la UA de Cocentaina cumplirà 25 anys i el govern ja prepara els actes de celebració

L'alcaldessa de Cocentaina, la regidora d’Universitat i el director de la Seu Universitària UA de Cocentaina es van reunir ara fa uns dies amb el Rectorat de la Universitat d'Alacant amb la intenció de preparar una programació especial d'activitats amb motiu del 25é aniversari des que es va posar en funcionament la Seu Universitària de Cocentaina.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’alcaldessa de Cocentaina, la regidora d’Universitat i el director de la Seu Universitària UA de Cocentaina es van reunir ara fa uns dies amb el Rectorat de la Universitat d’Alacant amb la intenció de preparar una programació especial d’activitats amb motiu del 25é aniversari des que es va posar en funcionament la Seu Universitària de Cocentaina.

Marcela Richart, regidora de l’àrea, avança que “hi ha moltes propostes d’activitats damunt de la taula per a celebrar que fa 25 anys que la seu està al poble i que vam ser la primera extensió universitària que va obrir la Universitat d’Alacant en tota la Comunitat Valenciana, un camí que després van seguir moltes altres localitats”. Està previst que aquesta programació comence abans d’acabar aquest any 2018 i que s’allargue durant tot el 2019, l’any de l’aniversari.

L’objectiu de la programació d’activitats que s’està preparant és que aquest 25é aniversari “siga transversal a tota la vida del nostre poble a tots els nivells: cultural, educatiu, històric, gastronòmic, social…”, apuntava l’alcaldessa. La idea és portar a terme activitats molt diverses, obertes i gratuïtes per a tota la ciutadania i amb un component importantíssim de qualitat i amb convidats de prestigi. “La nostra intenció”, segueix Estepa, “és celebrar que fa 25 anys que vam aconseguir que la Universitat d’Alacant s’implicara en la vida del nostre poble i no fóra sols una universitat que forma persones, sinó també una universitat que participa de la societat i que està connectada a ella, una institució educativa amb voluntat d’incidència sobre el territori”.

Per últim, la regidora Richart afirmava que l’equip de Govern està “molt il·lusionat amb aquesta celebració. Abans que acabe l’estiu volem tindre acabat el possible programa d’activitats en què col·laborarem l’Ajuntament, la UA i altres entitats contestanes, un projecte per a tot el poble”.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,613FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià