41 empreses guardonades amb el premi Sicted 2017 per la qualitat turística d’Orpesa

Sagunt a escena
Actualitat Valenciana

L’Espai Cultural d’Orpesa ha acollit aquesta vesprada la gala de lliurament dels guardons Sicted 2017, un reconeixement a les empreses de la localitat que estan adherides al Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions. La cerimònia va ser presidida per l’alcalde de la localitat, Rafael Albert; la directora general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Raquel Huete; i el vicepresident segon de la Diputació, Andrés Martínez, els qui van ser els encarregats d’entregar els premis. També van assistir a l’esdeveniment la presidenta de la Cambra de comerç de Castelló, Lola Guillamón; el president de l’Associació d’Empresaris d’Orpesa, José María López; i nombrosos representants de la corporació municipal.

Han sigut 41 les empreses de la localitat guardonades després de complir els requisits exigits per un comité de distinció dependent de la Secretaria d’Estat de Turisme, amb el que s’acredita que han treballat en la millora contínua dels seus serveis i que han implementat accions en aquest sentit. Des de l’Ajuntament, a més, s’està treballant amb elles per a donar més visibilitat a la marca Sicted, amb l’establiment d’un club de qualitat i campanyes informatives i promocionals a través de xarxes socials.

L’alcalde d’Orpesa, Rafael Albert ha volgut felicitar als guardonats i mostrar-los el meu reconeixement més sincer perquè coincidim en alguna cosa molt important: volem una Orpesa cada vegada millor i treballem per i per a això. A més, som el municipi de la província que compta amb més guardonats per Sicted.

Cal destacar que entre les empreses o institucions premiades estan la Tourist Info Orpesa-Amplàries, la platja de Morro de Gos, el Museu d’Orpesa, la Tourist Info Orpesa, la platja de la Petxina i la Policia Local.

Orpesa es va incorporar al Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions en 2014, en el seu compromís per oferir un servei turístic de primer nivell.

El vicepresident de la Diputació, Andrés Martinez ha volgut felicitar, a tots per l’esforç perquè aquestes distincions siguen el que són: un segell de qualitat que es converteix en segell de fidelitat. Volem que els turistes ens visiten, gaudisquen i després repetisquen.

Raquel Huete, ha volgut deixar clar que estem celebrant la qualitat i el fet de fer bé les coses. Això és un pas per a tots, però us animem a aconseguir més certificacions.

Les empreses 41 guardonades amb el premi Sicted han sigut les següents:

Empreses distingides en 2014 i 2016:

 1. Farmacia Lahoz-Pruñonosa
 2. Hostal Típico Casa Arizo
 3. Museu del naipe
 4. Oroagro
 5. PastisseriaRey’s
 6. Pescateria Olga
 7. Quad Universe
 8. Rent a Car Orpesa
 9. Restaurant Casa Chimo
 10. Restaurant Puerta del Sol
 11. Tapas & bar El Olivo

(Marina d’Or compta amb 11 establiments amb aquest guardó, que són:)

 1. Apartaments multiservei
 2. Apartaments només allotjament
 3. Balneari de Agua Marina
 4. Boutique Gallery
 5. Hotel Balneari Marina d’ Or*****
 6. Hotel Gran Duque****
 7. Hotel Marina d’ Or***
 8. Hotel Marina d’Or Playa****
 9. Häagen-Dazs
 10. Parc aquàtic Polinèsia
 11. Restaurant italià Il Peccato
 12. Policía Local de Orpesa
 13. Platja de la Concha
 14. Tourist Info Orpesa

Empreses que han renovat distintiu:

 1. Azahar Apartaments Turístics
 2. Cafetería Agut
 3. Club Náutic d’Orpesa
 4. Medus Apartaments Turístics
 5. Panaderia Agut
 6. Peluqueria-masaje Gabriela
 7. Regals Rosbel.
 8. Regals Rosbel Playa

(Marina d’Or compta amb 5 establiments amb aquest guardó, que són:)

 1. Agencia de ViatgesMarina d’Or
 2. Boutique Beibis
 3. Gasolinera Marina d’Or
 4. Boutique Selección
 5. Hotel Beach***Marina d’Or
 6. Museo Oropesa del Mar
 7. Platja Morro de Gos
 8. Tourist Info Orpesa-Amplàries

 

: Valencià

Publicidad