17.9 C
Valencia

Simó: “Els pressupostos de resposta a la covid no poden ser partidistes”

El portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló ha informat també que se reprenen els consells rectors dels patronats però només en sessions de caràcter extraordinari.

- Publicitat -AVL

El portaveu de l’equip de govern a l’ajuntament de Castelló, Rafa Simó ha destacat este dijous, en la roda de premsa, que el “tarannà conciliador” del plenari extraordinari d’este dimecres on es va aprovar el pagament de 2,8 milions d’euros a proveïdors, “és un senyal de per on deuen anar les coses l’endemà de la covid per afrontar els problemes”.

Tot i això, en parlar dels pressupostos, Simó ha reiterat que “no poden ser partidistes” tenint en conter les circumstàncies actuals. De fet, ha fet referència a la moció que presentarà l’alcaldessa al proper Ple i on precisament es parla d’eixa unitat enfront de la covid i es defineixen els eixos fonamentals de treball.

22-04-2020-MOCIÓN-PARA-IMPULSAR-LA-UNIDAD-DE-ACCIÓN-INSTITUCIONAL-EN-EL-AYUNTAMIENTO-DE-CASTELLÓ-FRENTE-A-LA-EMERGENCIA-DEL-COVID-19

Un acord molt semblant i en termes molt similars al que va aprovar per unanimitat esta setmana la Diputació de Castelló i on es dota a la Junta de portaveus de més competències i es crea una ‘Mesa de Diàleg’ que contemple la participació de distints agents locals.

Simó ha apuntat que caldrà esperar al debat d’esta moció al proper plenari ordinari per veure si l’esperit de consens es manté.

D’altra banda, entre els assumptes tractats en diferents reunions del consisitori, el portaveu de l’equip de govern a l’ajuntament de Castelló ha informat també que se reprenen els consells rectors dels patronats però només en sessions de caràcter extraordinari.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià