Simple Minds, The Prodigy, Auserón i Sexy Sadie estaran en el 4ever Valencia Fest

El festival oferirà 8 concerts i activitats culturals en diferents espais de la ciutat

PublicitatAVL

La ciutat de València acollirà, els dies 29 i 30 de juny, la primera edició del festival 4ever València Fest, que pretén retornar a la ciutat “el seu lloc privilegiat en el panorama musical espanyol” i que s’estrenarà amb les actuacions de Simple MindsThe Prodigy, Santiago Auserón i Sexy Sadie.

Segons ha informat EFE l’organització de l’esdeveniment, el recinte que acollirà aquest certamen es confirmarà d’ací a poc temps, i el festival oferirà 8 concerts i activitats culturals en diferents espais de la ciutat, com a conferències, tallers, exposicions, gastronomia i artesania.

PublicitatRovira  

En la seua primera edició, 4ever València Fest serà un homenatge a la ciutat i a la seua gent, i celebrarà el 30 aniversari d’un dels directes més emblemàtics que ha viscut la ciutat: l’últim concert exclusiu de Simple Minds en el seu gira “Alive&Kicking” en l’estadi del Llevant, han assenyalat des de l’organització.

La banda escocesa tornarà a València amb el seu nou disc “Walk between worlds“, que serà el divuité àlbum de la seua carrera i que es publicarà en el mes de febrer.

Al costat de Simple Minds, un altre dels grans noms confirmats a escala internacional és el veterà grup britànic The Prodigy, pioners de ‘big beat’ i experts a unir rock i electrònica amb el seu característic estil punk, que presentaran el seu nou treball que veurà la llum pròximament.

També està confirmat un dels més representatius artistes nacionals que van formar part de la cultura musical a València, Santiago Auserón, que s’unirà a un altre dels grups més rellevants de l’escena ‘indie’, Sexy Sadie, per a celebrar 35 anys de cançons en una actuació única.

Publicitat