9.1 C
Valencia

El Síndic de Greuges admet a tràmit la queixa del PP per falta d’informació de l’EMT

El Síndic li demana que li conteste en un termini de 15 dies amb les resolucions motivades per la denegació dels 32 documents sol·licitats pels consellers del PP.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Síndic de Greuges ha obert diligències després de la denúncia realitzada pels consellers del PP en l’EMT per la falta d’informació per part de l’Empresa Municipal de Transports de l’Ajuntament de València. En la mateixa se li demanava al Síndic la seua intervenció per no entregar tota la documentació reclamada pel Grup Municipal del PP a través dels seus consellers en l’empresa municipal.

En una resolució enviada a l’alcalde li comunica que la queixa ha sigut admesa a tràmit “considerant que la queixa reuneix els requisits establits en els articles 12 i 17 de la Llei 11/1988, de 26 de desembre, del Síndic de Greuges, ha sigut admesa, donant trasllat de la mateixa a Vosté de conformitat amb el determinat en l’article 18.1 de la citada Llei”.

La resolució del Síndic de Greuges recull que “a fi de contrastar les al·legacions formulades per la persona interessada, li pregue que en el termini màxim de 15 dies ens remeta informació suficient sobre la realitat de les mateixes i altres circumstàncies concurrents en el present suposat, especialment, còpia de les resolucions motivades dictades en contestació a cadascun dels 32 documents sol·licitats pels autors de les queixes.”

El mateix Síndic ha remés a l’alcalde Ribó una resolució a l’alcalde on posa de manifest que “d’acord amb el procediment que regeix esta institució, s’ha presentat queixa per Carlos Luis Mundina Gómez i Marta Torrado de Castro, en qualitat de membres del Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) i com a regidors del Grup Municipal Popular, que ha quedat registrada amb el número a dalt indicat. Substancialment manifesta que han sol·licitat nombrosa informació pública en relació amb en el presumpte frau comés en la (EMT) i en l’actualitat es continua denegant l’accés als següents documents, un total de 32″.

- Publicitat -

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha manifestat que és el Síndic de Greuges qui “posa de manifest l’opacitat de l’Ajuntament de València ajuste a l’EMT. Este mateix divendres demanem l’acord de compatibilitat del ple per al gerent de l’EMT quan va ser contractat en 2015. Desconeixem si es va autoritzar perquè estiguera treballant en l’EMT i en un altre Ajuntament al mateix temps”.

“L’estafa dels 4 milions d’euros en l’EMT està demostrant la falta de mesures de control en una empresa pública municipal i per tot això des del PP continuem demanant el cessament del seu president, el regidor Grezzi, màxim responsable del mal funcionament de l’empresa”, va explicar la portaveu del PP.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,295FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Carolina Ferre i Eugeni Alemany presenten les campanades del 2021 d’À Punt

La cita de Cap d'Any serà un programa especial que començarà amb un espai dedicat a l'humor des d'un hotel i continuarà la festa des d'un balcó de la plaça de l'Ajuntament de València.

Albaida rebutja el maltractament animal

S’han donat casos en les últimes setmanes de brutalitat contra gats del carrer pel qual s’han obert diligències penals per les forces de seguretat, que avisen que poden concloure en multa de fins a 30 mil euros i presó de fins a 1 any.

Els veïns d’Onda podran guanyar premis amb el reciclatge

Les empreses tecnològiques trien Onda com a ciutat intel·ligent per a posar en marxa la prova pilot de Reciclabox.

‘L’Alcora Emprén’, un pla de suport a emprenedors i nous negocis

Està integrat per accions impulsades des de l'Ajuntament, la Caixa Rural de l'Alcora i el Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics.

La Diputació de Castelló adjudica el servei d’Educació Ambiental per a pobles de menys de 5.000 habitants

Ignasi Garcia: “Donem suport al veïnat, comerços i associacions de les localitats més menudes perquè puguen separar bé els residus i en igualtat de condicions que a les zones urbanes”.
- Advertisement -

: Valencià